Zdravím Vás
robím do školy jednu prácu a mojou úlohou je tiež zinterpretovať báseň. Bola by som rada, keby ste mi napísali, čo tam vidíte Vy, alebo aký bol zámer autora, pretože ja som už zúfala tak krátka báseň a má to byť interpretácia aspoň na 3
nechce sa mi nejako rozpisovat, ale asi by som riesila nejaké vtedajsie dobové problemy, politicku situaciu, liberalizaciu, co znamenaju symboly ako napr. modra farba, kluce
mozno nejaky generacny pocit a preco to prirovnanie k stratenej generacii
a asi, dedukujuc z prveho riadku, nieco ako postavenie intelektualov v tej dobe
Minule som na pive stretla týpka, rozprával po anglicky, povedal, že je z Kanady a volá sa Jozef Urban, vedel povedať: Moja babka a dedko sú z Oravy a ešte si s každým pripíjal slivovicou, že: Hory, lesy, je*nime si
Ospravedlňujem sa za príapevok mimo tému.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
nechce sa mi nejako rozpisovat, ale asi by som riesila nejaké vtedajsie dobové problemy, politicku situaciu, liberalizaciu, co znamenaju symboly ako napr. modra farba, kluce
mozno nejaky generacny pocit a preco to prirovnanie k stratenej generacii
a asi, dedukujuc z prveho riadku, nieco ako postavenie intelektualov v tej dobe
podla mna v pohode na tri strany
Ospravedlňujem sa za príapevok mimo tému.
@3
a s tým teplošom čo? neviete niekto poradiť, či prezradiť zámer autora?
to už skôr sama napíšem báseň, ba aj román než sa mi podarí zinterpretovať toto.. :/