Mám taký menší problém .. Mám SAMSUNG GALAXY ACE VE a k nemu aj kábel. Do nedávna mi fungovalo všetko normálne s pripojením k PC, no teraz keď aj kábel pripojím nič sa nesdtane, teda .. začne mi nabíjať baterku .. neviete niekto čo s tým?
v nastaveniach som dala zdieľ.príp. a pren. prís. bod a tam že zdieľanie pripojenia USB, ale nejde to a ževraj nie je pripojené žiadne zariadenie USB aj keď ho mám na kábli .. :/
@6 A nemôže byť zlý kábel? Nemáš to ako skúsiť s nejakým iným?
Inak to nie je na prenos súborov, ale na zdieľanie pripojenia a pozrela som nastavenia na androide 2.3.6 aj 4.1.2, ale nikde tam nejaké nastavenie prenosu súborov nevidím...
skúšala som .. s dvomi s kamarátkiným aj mojím .. a na jej mobil idú oba káble .. takže problém bude v telefóne ... asi budem musieť skočiť do mobil servisu, alebo skúsim ešte t-mobile .. tusím že mám ešte záručák .. ďakujem ale
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@2 - nie, len na prenos nepotrebuješ Kies
@1 určite skúsim
Inak to nie je na prenos súborov, ale na zdieľanie pripojenia a pozrela som nastavenia na androide 2.3.6 aj 4.1.2, ale nikde tam nejaké nastavenie prenosu súborov nevidím...