A prečo vždy v americkom filme býva v posteľnej scéne muž zakrytý po pás a žena po krk? Prečo, keď žena (aj po sexe) ide do kúpelne sa musí zakryť dekou, paplónom (je horúca letná noc podotýkam)?
@mathulo tak sa v tych filmoch predpokladá že napr. rodičia alebo dospeli pozerajú film a zrazu pride dieťa alebo teda tak nejak iné vysvetlenie nemám fakt ma nič nenapadá
@lochnessko tak casto sa nestava aby mi niekto daval dokaz na to, ze ma donald ozaj muzske pohlavne organy (vynelo to mozno inac ako malo, ale malo to vyzniet uplne nevinne ).
nedam nic sukromna vec (okrem toho, su to vacsinou interno-vtipne prezyvky, ktore by neprisli nezainteresovanemu humorne)
@elemia challenge accepted gruľa ... a tak poradil som jej najlepsie ako som mohol mohla sa skor spytat...ale aby som jej vysiel v ustrety tak jej mozem ten link poslat v TSke .. @ravenna13
@ravenna13 Takže ťažká filozofia. Podstata podstaty je v podstate nepodstatná čiže hlavná myšlienka je, že americké filmy (a v tomto prípade seriály) sú celé akosi odveci. Tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
@lochnessko zlate (ta snaha)
LUDIA dajte si "cely Birdz" tam to je
@ohavnost rozne neukojene potreby
@elemia jupi som prvy daj daco vtipne z toho zoznamu
nedam nic sukromna vec (okrem toho, su to vacsinou interno-vtipne prezyvky, ktore by neprisli nezainteresovanemu humorne)
a @mathulo : dobre odveci davas tu ide o to, ze v ZBYTKU rozpravky chodi donaldko NAHY co prepokladam, ze ludia v tych filmoch nie och
@ravenna13 normalne na hlavnej stranke si klikni na cely birdz (tam pod domcekom ) a najdi si to tam
a ravenne si uzasne poradil. sak sa nedoroluje po takom case
@mathulo : práve to je podstatou vtipu, ale budiš
viem (s malou dusickou)! grumbir!
aaaaaaaa... repa (fakt )