Meno Jiří KAjínek vám asi veľa nehovorí je to najznámejší český väzeň, kt. sa už mno krát pokúšal utiec z väzenia, okolo jeho prípadu je mnoho nezodpovedaných otázok a dokonca o ňom bol natočený aj film » www.kajinekfilm.cz/... .. nechcem vedieť či je v
nechcem sa do toho montovať, ani nikoho zastávať či obviňovať...odpoviem ti teda neutrálne... všetko je možné a naposledy sa to ukázalo v USA... je to smutné, ale aj justícia sa môže pomýliť... nič nie je neomylné...
@nathalisko no tu už nejde o to či rozhodli správne, tu už ide o to prečo nechcú ten prípad znavu otvoriť?.. začať nové vyšetrovanie?.. samozrejme sme ľudia a mnoho krát sa mýlime ale ide o to prečo sa nechcú k tomu vrátiť a buď dokázať že mali pravdu a lebo to že sa stala jedna z najväčších chýb?...
@nena52 ale im to je jedno, že možno majú nesprávneho človeka, hlavné vec, že nejakého maju!! a to že sa pomýlili, to si ani pripustiť nechcú...a prečo to nechcú opäť otvoriť? lebo by sa do toho začala montovať aj verejnosť a už by nebolo také ľahké zahladiť stopy...
@chevro veď práve preto sa nepýtam na to či patrí do basy alebo nie.. pýtam sa skôr na to ako je možné že za tie roky sa nenašiel nikto v politike kto by začal riešiť ten súdny systém...
@nathalisko veď to..ale už sa dávno zmenili vládnuci ľudia od čias Kajínka tak prečo to nevyšetriť..
@nena52 mi to tu budeme zbytočne rozoberať, lebo to aj tak nevyriešime... a pochybujem, že niekedy sa odhalí skutočná pravda, resp. možno sa už odhalila, lenže stále tu budú pochybnosti...a tých sa nikdy Kajínkov prípad nezbaví.. a súhlasím s @chevro , že film bol nakrútený tak aby ho očisťoval, resp. aby bolo zasiaté zrniečko neistoty
@chevro ja to urcite neposudzujem len podla filmu ale to ze boli zabiti vypalnici je fakt a to mi staci na to aby mi to bolo srdecne jedno ci ich zabil alebo ne,hlavne ze je o dve zbytocne existencie menej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Buzeranti ked som videl v tom filme ako znasilnili tu ženu :/
FREEDOM FOR KAJINEK!
Ten film je dost na urovni, inak.
Každopádne, príde mi dosť odveci keď ho tu niektorí súdia podľa filmu, kde to bolo všetko dosť prekrútené a z neho spravili úplné neviniatko.
@nathalisko veď to..ale už sa dávno zmenili vládnuci ľudia od čias Kajínka tak prečo to nevyšetriť..
Ale pripomeniem x-krat omielanu temu o treste smrti