Mám na Vás takú menšiu otázku. Ako a kde je najlepšie nechať kaki, aby poriadne do mäkka dozrelo ? Totižto mám na chladničke 3 kusy a pri stopke su ešte take no, žlté! A to tam už stoja cca. týždeň a pol. Tak nechápem, svetlo tam majú, a
@nataly2005 tak asi to treba dať do tmaveho priestoru ... neviem neskušal som bo mamka hovorila, že ešte naň zabudnem a zhniju. A tak by sa asi aj stalo
mas rozne odrody kaki. niektore su svetlejsie, a su pritom zrele, ine mas takmer az cervene.. zalezi.. jedla som uz aj tvrde a bolo uplne v pohode dozrete,.. myslim ze po tyzdni by som ho zjedla uz tak ci tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@nataly2005 tak asi to treba dať do tmaveho priestoru ... neviem neskušal som bo mamka hovorila, že ešte naň zabudnem a zhniju. A tak by sa asi aj stalo
tie pozdĺžne by mali zmäknúť, inak budú trpké. podľa variety.
a, pravdaže, @10
aj keď kaki sú "zimné" ovocie a sú na strome ešte aj dlho po tom, čo mu opadne lístie : )
@narazuvzdornaa
Ja som nenapisal v chladničke... ale na chladničke.
Do chladničky ovocie nikdy nedávam, aj zeleninu nerád.