Áno, zase raz som nerozhodná a zaujímajú ma názory ostatných, aby som sa rozhodla Takže, situácia je že mám las letenkas do Benátiek, ale zmenili mi let tak, že mám prestup v Barcelone, a tak sa rozhodujem, či si nedokúpiť jednosmernú letenku odtiaľ a ostať tam a aj sa mi to asi viac pozdáva, ale rada si prečítam názory ostatných, takže sem s názormi, skúsenosťami a hocičím, ďakujem muchas gracias
V Benátkach nič nie je, len vôňa stuchnutého bahna a hnijúceho dreva a pokokot turistov. Ale radšej do veľkého mesta, ako byť zatvorený medzi toľkými turistami a nepohnúť sa z miesta.
Benatky su preludnena blbost akoze prazdne by to mesto bolo urcite kuzelne, ale bola som tam na konci letnej dovolenkovej sezony a bola to konzerva sardiniek
V barcelone som nebola a sla by som rada.
akurát tento rok som bol v obidvoch mestách a paráda, od Barcelony som mal veľké očakávania, ktoré naplnila a od Benátok som zasa až také veľké nemal a prekvapila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
V barcelone som nebola a sla by som rada.