dnes som objavila super podnik vola sa Dobre Dobré ale akurat dnes je od 18 00 nejaka oslava fnuk. ale tak skus prechadzku po starom meste a potom ist na slavin ked bdue tma, pre mna to ma vzdy take caro
ak by som tam ešte býval, tak by som ju zobral ku mne domov. alebo prípadne do nejakého parku, napr. na Račianskom mýte, Sad Janka Kráľa pri Auparku, pri ružinovské jazero, atď...
@sevara krematorium znie zaujimavo, aspon uvidis ci ma zmysel pre humor. "pentagon" vo vrakuni tiez neznie zle, teda ak to je stale ako za starych cias. dobra rozcvicka so sfetovanou tlupou ciganov vzdy padne vhod
Prec z Bratislavy. Je to cierna diera, kde sny zomieraju.
Alee inak neviem, okolo hradu alebo Slavinu nieco, ked je teraz tak teplo. Alebo sa prepasujte do pristavu popod most Apollo, ak vas nechyti vratnicka, je tam pekne podvecer
inak este mi napadlo, ze super zazitok pre mna bolo, ked ma kamos zobral k pristavacej drahe lietadiel a lietali nad nami boengy (ok ten ypsilon mi tam vobec nesvedci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
teraz je pekne pocasie, nabrezie pri eurovei vedla dunaju
medicka zahrada, prezidentsky palac
Alee inak neviem, okolo hradu alebo Slavinu nieco, ked je teraz tak teplo. Alebo sa prepasujte do pristavu popod most Apollo, ak vas nechyti vratnicka, je tam pekne podvecer
» www.facebook.com/pages/...
ajový-Dom/122812934414971?fref=pb&hc_location=profile_browser
príjemná atmosfera a dobré čaje
fb stranka nejde -,- tak tu je normalna stranka
Ak za lacno tak Cajovy dom na Florianku.
Ak za draho tak Maehwa na Zlatych Pieskoch.