Ked si nespravil na FIIT skusky z matiky a povazujes ju za zlu skolu (resp so zlou urovnou), tak netusim kam by si chcel ist... Ale napriklad na mff.cuni.cz beru bez prijimaciek
mne jeden student, co tam studuje totiz hovoril, ze to tam nieje ziadna slava...dokonca na youtube bolo video z ich hodiny matematiky (ktoru fakt potrebujem vediet), ako im profak rozprava svoje opilecke zazitky...
aha zabudol som dodat prve 3 semestre na STU BA je jedno kam chodis... sade je to iste (priblizne) no a samozrejme, vyhadzuje sa veselo... kamos ostal na FIIT uz som ho online na icq nevidel asi 6 mesiacov... hardcore
@4 takych historiek ti mozem aj ja porozpravat celu hromadu z prazskeho matfyzu (ci uz vlastne alebo z pocutia) a pritom je to skola s najvyssou urovnou vramci CS.
@11 ja som tie prijimacky robil, preto si nemyslim, ze by si k nim potreboval nejake extra ucenie zo skoly, vsetko co tam bolo sa da v pohode zvladnut bez ucitela, iba z knih. To je aspon moj nazor.
STU je celkovo asi najlepšia technická univerzita na Slovensku s môjho pohľadu som na STU FCHPT čo je najlepšia fakulta na slovensku vôbec ak si pozriete prognózy ba niektorý hovoria že v Československu.
Som omylom dal enter kurnik. Celkovo je STU najlepšia veď je najstaršia technická škola vôbec začiatky sa datujú 1938 ale to viem len v rámci chémie. Môžem potvrdiť že aj najťažšia ale zase z nej vychádza špička a po ukončení nemusíš sa báť o prácu lebo každý vie že kto skončí STU tak to nie je nejaký študentík ako s niektorých VŠ ale musí niečo ukázať aby aj niečo dosiahol.
@Netrag máš čistú pravdu s tým že keď nezažije nepochopí ja som na FCHPT a som chemik ale v prváku som mal matiku a fyziku a čisté peklo človek ktorý sa nevenoval matike na strednej nemá ani šancu. Nás kôly matike a fyzike ostalo po prvom ročníku asi zo 400 prvákov 120 a s toho ešte 20 asi nenastúpilo lebo išli na inú školu račej. STU je preto dobrá lebo je kvalitná, štátna škola s dlhou tradíciou, najlepšími profesormi na Slovensku aký sú dokonca uznávanými vo svete, máme najmladšieho doktoranda ktorý učí fyziku na Slovensku
Zdravičko...chcel by som sa opytat, že či niekto študuje na PEDAGOGICKEJ FAKULTE UNIVERZITY MATEJA BELU???presnejsie OBRAZOVU KOMUNIKACIU...lebo mam zaujem tam ist ale potreboval by som nieco vediet o tom....+ako vyzeraju talentove skusky????vopred dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
mne jeden student, co tam studuje totiz hovoril, ze to tam nieje ziadna slava...dokonca na youtube bolo video z ich hodiny matematiky (ktoru fakt potrebujem vediet), ako im profak rozprava svoje opilecke zazitky...
mate niekto skusenost/info zo zilinskej univerzity?
a to bol najlepsi studen za poslednych 10 rokov na nasom gymply... lepsi bol len jeho starsi brat..
Inak svoj nazor by mohol pridat aj niekto z inych univerzit
no ked vravis ze s tou matikou ste to na skole mali tak ako pises, tak mas 2 moznosti:
A, douc alebo nauc sa ju (mat)
B, zabudni na akykolvek technicky smer
@Netrag máš čistú pravdu s tým že keď nezažije nepochopí ja som na FCHPT a som chemik ale v prváku som mal matiku a fyziku a čisté peklo človek ktorý sa nevenoval matike na strednej nemá ani šancu. Nás kôly matike a fyzike ostalo po prvom ročníku asi zo 400 prvákov 120 a s toho ešte 20 asi nenastúpilo lebo išli na inú školu račej. STU je preto dobrá lebo je kvalitná, štátna škola s dlhou tradíciou, najlepšími profesormi na Slovensku aký sú dokonca uznávanými vo svete, máme najmladšieho doktoranda ktorý učí fyziku na Slovensku