náhodou! keď sa dvaja "nalepia" na seba, bude im teplejšie a zima ponúka v tomto obrovskú výhodu - netreba hľadáť nejakú výhovorku/zámienku/čakať na vhodnú príležitosť, tá zima je totiž vonku všade
@mm47 Bolo by to poriadne trápne aj chalanovi a nieto ešte dievčaťu...
@madnesshouse Ten panelákový vchod je ináč zaujímavé riešenie,ale keď chodí okolo stále nejaký sused a treba sa tváriť,že ja tu iba stojím tak to nieje dva razy príjemné .
Zaplatiť som si nechala len na prvom, inak ani náhodou. Aj keď viem, že peniaze má a má ich dosť, nevidím dôvod, prečo by mi niekto mal platiť niečo, čo JA vypijem..
@madnesshouse suhlasim vchod je celkom fajn mame starych susedov ktry sa ledva hybu takze mame klud a inak suu fajn prechadzky a ty co nemaju radi zimu tak cajovna je v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Lebo som prišla len na dve možnosti - kaviareň (to sa ale bez spomínaných peňazí nedá), alebo proste sedieť v aute.
Takže tak
@madnesshouse Ten panelákový vchod je ináč zaujímavé riešenie,ale keď chodí okolo stále nejaký sused a treba sa tváriť,že ja tu iba stojím tak to nieje dva razy príjemné .
Presne ako @mm47 hovorí, auto moje nie je
Zaplatiť som si nechala len na prvom, inak ani náhodou. Aj keď viem, že peniaze má a má ich dosť, nevidím dôvod, prečo by mi niekto mal platiť niečo, čo JA vypijem..