Ak s ati podarí sa ti dostať tak akukolvek sukromnú školu, ináč na hotelku sa dostaneš podľa mňa nemyslím si , že by tam amli nejaké extrémne požiadavky čiže... a ak neprejdeš cez talentovky tka sa ti tma nai neoplatí chodiť, ale skúsiť sa má všetko sama vieš aká si dobrá...
WTF? ako vy hore čo máte proti kaderníkom? či ľuďom z učňovky? nepochopím sú to taký istý ľudia ako vy ! za to že nemajú známky ako vy a neserú sa na gymnáziách? v tejto dobe majú niektorý z učňovky lepšie platy ako vy z gymplu ... ja chodím na učňovku ako elektrikár a si myslíte že sa za to hanbím? mam piči nebyť ľudí z učňovky tak je svet úplne iný ... boha ťa ste ma nasrali
poviem ti takto nemôžeš byť až tak náročná .. Poviem TI takto Moja mala segra ma na vysvedceniach dvojky paru jednotiek a bojí sa že ju neprjímu na gymko .. Takže gymko vymazujeme ... Aj hotelovú myslím , hoci šanca je ! ale tak keď sa ti asi moc učiť nechce radila by som Ti nejakú "učňovku" teraz už odbornú skolu ... Ved aj takých ludí potrebujeme a ne tam každy sa na gymka poprihláša!! ...
Bilingválne gymnázium v Sučanoch nepoznám, hoci som z Martina. Chodím do Bratislavy, na Metodovu - francúzske bilingválne gymnázium a nemusí ťa baviť fyzika a pod. napríklad Gymnázium J. Papánka v Bratislave je geografické
Ja som na SG FUTURUM v KE, 1.KA. Podľa mňa je to super škola, dosť sa piluje tá anglina, v KA viac ako v KB, keďže my sme prišli s lepšou anglinou ako oni. Hoci anglická gramatika je dosť zabiják, všetky tie eseje a pravidlá a používanie časov nie je jednoduché. Doteraz som mávala z angliny jednotky, maximálne 2 a teraz mi na polroka vychádza z gramatiky 3, hoci z ANJ mám medzi 1 a 2. Z Britskej a Americkej literatúry máme všetci jedničky, nie je to tak hrozné ako vyzerá. Úvod do vedy je trochu iná kapitola, máme ju s native speakerom z Británie (ako aj gramatiku a niektoré ANJ) a naučiť sa všetky tie veci v angličtine nie je najľahšia vec na svete.
V prvom ročníku sa tiež môžete radovať (ako ja , že nie je geoška ani dejepis, hoci od druhého sa uberie od jazykov/gramatiky a pribudne ešte okrem tích dvoch(GEO, DEJ) aj History, Geography, Biology a tak podobne.
Podľa mňa Futurum je hlavne pre tích, čo chcú NAOZAJ vedieť anglicky, ja osobne mám v pláne ísť na nejaký ten čas na pobyt do zahraničia a neskôr ísť aj na zahraničnú výšku a tak. Možno takou "nevýhodou" je, že sa na učenie nedá vykašľať, eseje si musím vždy aspoň 3x prekontrolovať, či som tam použila všetko, čo od nás Simon (zahr. uč.) chcel, či som nepoužila If+will a podobné koniny, za ktoré strháva známky.
Školu odporúčam, ale pre niekoho je zrejme háčikom pomerne vysoké školné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
s tvojimi známkami môžeš robiť akurát tak kaderníčku
ale tak.. poznám ľudí čo mali aj štvorky a dostali sa na gymnázium
V prvom ročníku sa tiež môžete radovať (ako ja , že nie je geoška ani dejepis, hoci od druhého sa uberie od jazykov/gramatiky a pribudne ešte okrem tích dvoch(GEO, DEJ) aj History, Geography, Biology a tak podobne.
Podľa mňa Futurum je hlavne pre tích, čo chcú NAOZAJ vedieť anglicky, ja osobne mám v pláne ísť na nejaký ten čas na pobyt do zahraničia a neskôr ísť aj na zahraničnú výšku a tak. Možno takou "nevýhodou" je, že sa na učenie nedá vykašľať, eseje si musím vždy aspoň 3x prekontrolovať, či som tam použila všetko, čo od nás Simon (zahr. uč.) chcel, či som nepoužila If+will a podobné koniny, za ktoré strháva známky.
Školu odporúčam, ale pre niekoho je zrejme háčikom pomerne vysoké školné.
Ak by bolo nejaké otázky na školu, stačí sa pýtať