Kam na strednú školu, keď už nechcem byť na Slovensku?!?
Som debil? Dala som si na gympel aj ma zobrali, ale je to v tom istom meste kam som chodila na ZŠ. Ale zistila som, že mne sa už nechce byť na Slovensku a chcem ísť na gympel do Prahy...... MÁM???
omg a to ti vadi ze to je ta skola v tom meste ako si chodila na zs??trocha na hlavu nie??preto by si mala byt debil?? ach jaj, ekd sa ti chce chod aj do ameriky
preco by to malo byt na hlavu??? for je v tom ze mna rychlo vsetko prestane bavit.....a uz prislo aj na to hnusne mesto v ktorom zijem 16 rokov a uz mi leze usami-neznasam to tam! tak-that´s all
@kira999 myslis ze my si mozme vyberat? Ty si predstavujes zivot velmi ruzovo, nie vzdy mozme mat to co chceme a musime zit s tym co máme. Ved zivot ta este nauci
len pre info-nemam ziadne ruzove okuliare jo? len sa zo vsetkeho snazim vytlct co najviac...a ked sa da tak preco nie? mne uz sa vyduva mozog ked si na to mesto co i len pomyslim.....fuj!
@13 dik za prispevok!coze taka nervozna? teba zobrali len na nejaky primitivny 2-rocak ci co? netrapi to nikoho chcela som len nazory inych ludi a ako vidis par mi ich tu predsa len napisalo a ty si sa nemusela vobec ozyvat....ak mas nervy na cely svet daj si nejaky oblbovak alebo uspavadlo pre kone a nelez mi do mojo fora chapeme sa? dik.
@kira999 Podľa tvojich príspevkov a "vyspelosti" by si skalapala asi po týždni na wifonkach. A keď ťa všetko prestane rýchlo baviť, tak načo ísť niekam z kade aj tak s veľkou pravdepodobnosťou odídeš?
Ja osobne odkladám odchod do zahraničia už rok, najmä kvôli rozvodu rodičov. Nič v zlom, ale na odchod musíš byť pripravená a hlavne samostatná, realisticky mysliaca osoba, čo vie, že krok dopredu už nevrátiš. Ale tak choď, uvidíš kus sveta. Len aby si nebola prekvapená..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
choď do Uzbekistanu, myslíš, že niekoho trápi kam chodíš na gympel??
Gympel jak gympel...:/
To je teda riadna kravina! Len pekne choď hentam a nevymýšľaj blbosti.
mama hotel je najlepší
A pripajam sa k tym, co ti radia, aby si zostala na slovensku. Predsa len, pisat diktaty a slohy v cestine nie je az take jednoduche.
Ja osobne odkladám odchod do zahraničia už rok, najmä kvôli rozvodu rodičov. Nič v zlom, ale na odchod musíš byť pripravená a hlavne samostatná, realisticky mysliaca osoba, čo vie, že krok dopredu už nevrátiš. Ale tak choď, uvidíš kus sveta. Len aby si nebola prekvapená..