Ľudia pomoc, neviem si vybrať z mojich škôl na ktorých mám prihlášky - Hotelová, Obchodná, Umelecká (všetky sú v Prešove) tak ak máte niekto skúsenosti dajte vedieť .. vďakaaaaaa
A čo chceš robiť v živote? Lebo podľa toho sa treba orientovať. Ja by som si z týchto vybrala asi hotelovú. Ale v zásade ani jedna z týchto ma nezaujala tak, že by som raz reálne uvažovala nad štúdiom v jednej z nich.
Nad umeleckou by som neuvažovala nikdy. Záleží síce aj od odboru, ale poznám pár ľudí, ktorí na umeleckú išli a teraz pôsobia v diametrálne odlišnej oblasti. Táto myšlienka by ma ako nádejnú študentku dosť iritovala.
Obchodná sa ti poznatkami zíde do života, ale čo poznám ľudí, ktorí ju vychodili, väčšina len konštatuje, že už by nikdy nešla. Vraj kvôli nezáživnému štúdiu a ťažkom uplatnení po škole, ale to je už asi o šťastí, nie o škole.
HA vidím teda ako najlepšie riešenie.
@likjul Ale ja som písala, čo mi hovorili ľudia, ktorých poznám ja a chodili na odbory typu spracovanie keramiky Negeneralizovala som, tak dúfam, že chápeš, ako som to myslela
@mickeymouse010 Hej chápem, priznávam, že na niečo ako spracovanie keramiky som vôbec nemyslel. Myslím, že ak by šla na takú grafiku alebo niečo také, tak ak by bola dobrá nemal by byt veľký problém, dnes je veľa možností na to. Ja ani nie som dobrý a dostávam možnosti niečo robiť. Ale nerobím lebo nie som taký dobrý, keďže som sa tomu veľmi nevenoval a ja proste nemôžem dať niečo len aby bolo, aj keď je to úplne zlé. Musím byť s tým sám spokojný a to som dosť náročný na to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale keď tak pozerám na tie školy.....zdá sa mi že nevieš čo ťa bude baviť
Nad umeleckou by som neuvažovala nikdy. Záleží síce aj od odboru, ale poznám pár ľudí, ktorí na umeleckú išli a teraz pôsobia v diametrálne odlišnej oblasti. Táto myšlienka by ma ako nádejnú študentku dosť iritovala.
Obchodná sa ti poznatkami zíde do života, ale čo poznám ľudí, ktorí ju vychodili, väčšina len konštatuje, že už by nikdy nešla. Vraj kvôli nezáživnému štúdiu a ťažkom uplatnení po škole, ale to je už asi o šťastí, nie o škole.
HA vidím teda ako najlepšie riešenie.