@1 na toto ma niekto zoberie a uz je este nizsie ako friendzone automaticky
mne sa napr. paci aj mimo mesta - nejaka luka, park kde je malo ludi, alebo sa proste len tak prechadzat neviem, nova miesta nebudete moc odskusavat do smrti, nemali by ste sa tak sustredit na lokaciu ale na seba
Ved hocikde na prechadzky. Ja neviem, my sme uz asi 7465x boli na tej istej prechadzkovej strase a dalsich x krat sa tam este prechadzat budeme. Nemal by si zas tak lipnut na novosti ale na tom, ze ste spolu
Ak som s niekým, koho milujem, tak je mi úplne jedno kde sme. Naše mesto je príliš malé na to, aby sa dalo stále chodiť na nové miesta. Občas je však vítaným spestrením vyjsť niekam mimo mesta, ale toho je veľa. Záleží od toho čo tvoju priateľku a aj teba baví... Inak raz by som chcela vyskúšať s priateľom paintball
ja osobne som absolvoval výborný kurz pre mužov, ktorý mi nesmierne pomohol naštartovať sa do života - ako na ženy, ako ich osloviť, ako ženy pritiahnuť, ako ich uspešne baliť + šťastné milostné a partnerské vzťahy. Ak máš chuť, skus aj tuto:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
mne sa napr. paci aj mimo mesta - nejaka luka, park kde je malo ludi, alebo sa proste len tak prechadzat neviem, nova miesta nebudete moc odskusavat do smrti, nemali by ste sa tak sustredit na lokaciu ale na seba
Vidíš, píšeš že na lúku. A čo na tej lúke budete stále len sedieť? Ved si tam zahrajete frisbee a je
(nebojte sa ist napriklad na veceru do mesta vzdialeneho aj 2 hodinky)
a inak do nejakého múzeá alebo na výstavu ju zober!
musím starého niekam vytiahnuť!
ja osobne som absolvoval výborný kurz pre mužov, ktorý mi nesmierne pomohol naštartovať sa do života - ako na ženy, ako ich osloviť, ako ženy pritiahnuť, ako ich uspešne baliť + šťastné milostné a partnerské vzťahy. Ak máš chuť, skus aj tuto:
» seduction.sk/kurzy-seminare-...
Martin, Zvolen