zaujimalo by ma kam sa oplati vycestovat za pracou resp.brigadou v lete hlavne z hladiska vasich skusenosti...popripade aky druh prace je lepsie plateny, ake ste vy mali skusenosti s pristupom vasich sefov k vam a tiez krajinu v ktorej ste boli. dikes :
Momentalne je to fajn v Dansku, Holandsku prip. stare zname Anglicko a Irsko. USA nedoporucujem kedze drahe vstupne naklady a nizky kurz sk/usd. A do holandska len ked nehulis
ja pojdem do holandska pracovat....chcel by som nieco pestovat....to je zabavne, a zaroven si budem davat chronic do kolacikov...taka praca by ma fakt vedela potesit....
to majlos : ne nehulim a ani nemienim s tym zacinat ..ale mam rada tulipany a veterne mlyny takze ma to Holandsko laka asi najviac..navyse vacsina ludi pokial viem chodi do GB tak to je uz okukane ...a kde z tych krajin sa ti to pozdavalo najviac?napr.aj co sa tyka miestnych ludi..co bolo pre teba the best?
to Filippp3: mno tak to vidim ze sa tam mozno aj stretneme. ..a kedy sa tam chystas ty?
no tak teraz som v usa tak neviem..cez prazdniny idem na slovensko a mozno po tych prazdninach...no neviem ci to bude holandsko...mozno pojdem do irska, anglicka, ale to holandsko mi najviac vyhovuje=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
to Filippp3: mno tak to vidim ze sa tam mozno aj stretneme. ..a kedy sa tam chystas ty?