ale ked uz tak..pisem ich na lavicu alebo na ruku..pripadne na nohu..na stenu,na radiator... =D a davam do peracnika,do lavice,,na lavicu..do kalkulacky..sadnem si nan...do zahybu sukne... moznosti je neurekom=D=D=D
Ako už bolo povedané, sedenie pred katedrou má vééľa výhod Napríklad ako sa hovorí, "Pod lampou je najväčšia tma", keď sedím rovno pred učiteľom, všíma si ma najmenej takže keď tak, normálka do lavice...
Ale to len občas, nechce sa mi ich písať a ani to nejako nepotrebujem. Ale je pravda, že ľavú ruku mám popísanú skoro každý deň, to už je také moje poznávacie znamenie Vždy sa nájde pár slov z daného predmetu, ktoré tam pre istotu hodím
my si na pisomku davame vlastne papiere takze pred hodinou to staci ceruzkou napisat na papier a potom zgumovat...ale vacsinou ich pisem na lavicu alebo na ruku..od dlane az po laket
No od zakladky asi od 7meho rocnika robim takto: napisem si vo Worde dané ucivo alebo to co ma byt na tahaku upravim velkost pisma na velkost č.3 a vytlacim na najvacsich detailoch potom uz len vystrihnem a nalepim priesvitnou lepacou paskou na pero... a to sedim v prvej lavici a zatal si to nikdy nikto nevsimol z profakov a to som uz maturant ked nahodou nadomnou stoji profak tak jednoducho preotocim pero na tu stranu kde neni tahak nalepeny cize ho neni videt a je to
ale raz sa mi stalo , že som si napísala ťaháky na ruku...celé učivo som tam mala..a potom , že sa mi chce cikať, tak som išla a keď som prišla, nejako som pozabudla a umyla som si to...a už som nemala čas si tam napísať ďalšie ....
cez pisomku si nehavam zosit na lavici, tahak si dam pod obal a ked sa kukam zakryjem peracnikom este nikdy mi ho nenasla a raz rano ked boli zarosene okna sme na ne napisali tahaky na fyziku a do polky pisomky si to nevsimol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
( inak najlepsie je mat tahaky v hlave )
Ale inák na podrážku topánok
Ale to len občas, nechce sa mi ich písať a ani to nejako nepotrebujem. Ale je pravda, že ľavú ruku mám popísanú skoro každý deň, to už je také moje poznávacie znamenie Vždy sa nájde pár slov z daného predmetu, ktoré tam pre istotu hodím
tým nechcem povedať že ich používam často, iba naozaj eventuálne ked nam dajú tony učiva alebo nejakých 40 zložitých vzorcov
Veľakrát som to použila, aj pred profákom, nestalo sa mi žeby to našiel...
Nejdem hovoriť takto verejne..koho to zaujíma nech napíše TS..
(pre baby je to výhodnejšie ale nehovorím o to že si dávam ťahák pod sukňu, medzi nohy a iné finty ohľadom nôh, výstrihu...)
Ja keď niečo neviem priznám sa, že som sa na to ani nepozrela a vybavené.
Písať si ťaháky na miniatúrne papieriky je podľa mňa úplná sprostosť...
na lavicu
na ruku si napisem
na nohu si ich napisem
na podrazku
do vystrihu na prsia
na nechty to je dost dobre..
na stolicku toho predomnou
rovno na pisomku ceruzkou pred odovzdanim vygumujem
do rukava
strcim ho pod dosky ktore mam na lavici a len vytahujem