ja mam tri a na kazdom nadstaveny budik jeden mam pri posteli, druhy dalej na okne a treti daleko na polici aby som sa urcite zobudila ked ho budem docahovat
@mielikki - presne, aj ja mám pracovný stôl hneď vedľa postele, čiže to hneď aj nočný stolík.... a keď ho nabíjam, tak je zasa na parapetnej doske - ale všetko na dosah ruky z postele.... aj keby som ho mala v kabelke, tak ho dočiahnem z postele... postel je skrátka môj stred vesmíru
Taky zlaty kompromis - mam ho na parapete, ktoru mam zcasti pri posteli, ale asi tak meter odo mna, aby ma tak neoziaroval, pricom s natiahnutou rukou na neho mozem dosiahnut - idealne.
počúvam pesnička a potom ho uprostred noci nachádzam, ako ma tlačí do boku, alebo ako sa mi kábliky omotávajú okolo hlavy....potom ho presúvam na stolík
podla toho co s nim vecer robim.... ak chcem vecer pocuvat hudbu tak zvicajne niekde pod hlavou alebo zapadnuty medzi postelou a stenou no a ked nepocuvam tak na nocnom stoliku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Zrejme za INÉ, nie?
Nikeedy pod vakuš niekedy vedľa mňa a potom ho hľadam stale.
hm, zrejme ho tam mám stále
umriem na žiarenie