Ahojte,
chystáme sa do Prahy, tak sa chcem spýtať, ktoré mieste by ste mi odporučili určite vidieť. Z pamiatok už máme jasno, skôr by ma zaujímali nejaké múzea (predovšetkým také netradičné typu múzeum reklamy, čokolády, atď.), zaujímavé budovy a samozrej
Ale moja rada znie. Vykašli sa na kluby kúpte si pivo/víno a choďte na Náplavku alebo na Letnú. Tam je počas leta veľa mladých ľudí a občas tam bývajú akcie
nakupne centra: flora, andel,chodov, letnany,paladium..
muzea: komunisticke muzeum, lego muzeum
nocne kluby: to ani pisat netreba, hocikde najdes hocico, avsak discoteka odporucujem karlovi lazne 4 poschodia na kazdom sa hra iny hudobny styl, restauracia odporucam u mazaneho kralicka ak si videla pulp fiction tak je to presna kopia, barov mas stovky moj tajny tip je james dean bar
@smis ako hovoris.. ovela vacsie caro ako sediet teraz v tych tropickych nociach v nejakom bare ma kupit si par flias vina, sadnut si niekde ku vltave a tam popijat
skôr barom by som to nazvala, ani nie už kaviarňou.
Praha je veľká, podľa mna musí niečo byť Len ja to tam vôbec nepoznám (preto to tam ideme spoznať! )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A klubov máš veľa. A aj veľa druhov. Špecifikuj
Ale moja rada znie. Vykašli sa na kluby kúpte si pivo/víno a choďte na Náplavku alebo na Letnú. Tam je počas leta veľa mladých ľudí a občas tam bývajú akcie
muzea: komunisticke muzeum, lego muzeum
nocne kluby: to ani pisat netreba, hocikde najdes hocico, avsak discoteka odporucujem karlovi lazne 4 poschodia na kazdom sa hra iny hudobny styl, restauracia odporucam u mazaneho kralicka ak si videla pulp fiction tak je to presna kopia, barov mas stovky moj tajny tip je james dean bar
A o nejakej francúzskej kaviarni neviete? Taký nejaký provensálsky štýl
Ako netuším vôbec. Ale raz som niečo také videl pri staroměstskej ale nepamätám si presne kde.
Btw takú kaviareň kde sa tancuje o takej som ani nepočul
@hadimistr ty nevieš o dačom ? lebo taká kaviareň by zajímala aj mňa
Praha je veľká, podľa mna musí niečo byť Len ja to tam vôbec nepoznám (preto to tam ideme spoznať! )