v noci som sa trosku opil do toho este ine omamne latky (ktore radsej nebudem menovat) + kamarat mi dal cele balenie kamagry bol som mimo a prislo mi dobry napad zjest cele balenie teraz som sa zobudil doma a ide mi vybuchnut hlava mam ist na pohotovost?
@xxar3s to nie je o tom ze ja nieco sudim ale o tom ze clovek by mal mat trocha rozumu aj ked pije ...a sam pises ze to nebolo len o alkohole..tvoja vec samozrejme ...ale co pokial ide o nasledky?..tie tiez musi niekto niest ..ci nie ?
@obsession u mna je problem ze si dam par piv a potom neviem co robim. a potom chlastam az kim nie som opity a ked som moc opity tak si dam nieco na prebratie... za triezva by som si drogy nikdy nedal vzdy to zacina alkoholom. a ja vobec nechlastam nejako casto max raz za 2 tyzdne. ale asi by som nemal vobec
@dee99 hej zjedol som ich 7 ci mi veris alebo nie je tvoja vec ale nemam dovod si vymyslat co by som z toho mal? asi mam stastie ze sa mi nic nestalo lebo kludne sa mi nieco stat mohlo. preto mam do noveho roka predsavzatie ze som abstinent.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov