Jednu kamosku co sme pred vyse rokom sa spolu one... tak som ju medzi recou opity spominal kamaratovi a on sa pytal jej nick na FB a uz jej pisal a teraz ju zavolal do BA a chce ju pretiahnut. Akoze mne by to mohlo byt jedno lebo ja uz nic
s nou nechcem a ani sa mi nepaci, ale aby mi potom nevycitala ze som jej nic nepovedal. Dneska sa ma nanho pytala a ja som to zahovoril. Proste neviem ci jej mam nieco povedat alebo kaslat na to ved je dospela a sama sa rozhoduje o svojom zivote. Len on je trosku taky ze uz spal s prostitutkou bez gumy tak aby od neho nieco nechytila.
@2 Na SR veľmi nechodia, nie je to povinné (to si mýliš asi s Rakúskom, tam zo zákona majú povinné prehliadky a vyšetrenie/a každé dva týždne). Čiže to, či idú na vyšetrenie je prudko individuálna vec a rozhodne by som sa na tento argument nespoliehala, úprimne, dievky si po šichte radšej pospia akoby sa mali trepať ráno k lekárke
Sú pohlavné choroby, ktoré sa dajú zistiť i z rutinného odberu (teda skôr zistiť že dačo nie je v poriadku, kedy sa posiela ďalej) ale nie všetky.
A ďaľšia vec, sú pekné pohlavné chorobky ako napr. HIV ktoré môžu byť bezpríznakové niekoľko rokov a takmer každý chodí ku lekárovi práveže až keď príznaky má (vezmi si koľko ľudí čo i nešlape chodí pravidelne na ...trebárs preventívku ku zubárovi a nejde až keď ich ten zub kurevsky bolí ).
a držala by som sa @1 ak prostitútka dáva bez gumy (máme celkom slušný predpoklad, že ak dala jemu bez gumy, asi tak mohla pokojne dať i iným), asi by mi nebolo všetko jedno a bála by som sa, či týpek si nepozbieral nejaké tie písmenká do abecedy (Ačko, Bčko, Cčko, atď).
A hej, kamarátka je dospelá, podľa mňa ak sa trepe za dakým do BA, pričom ho ani nepozná a nepíše si s ním dlho, tiež podľa mňa s ním neplánuje hrať piškvorky zrovna Každopádne, nejak mi tam chýba to, že by mala vedomosť toho, prečo jej týpek písal, nezahováraj a neklam, ak je ti naozaj kamarátka.
Teoreticky sa môže od toho tvojho kamaráta všetko dozvedieť. Radšej od teba nie?
@skvrnka on nas spolu vtedy kedysi videl a ale nemal na nu kontakt ani nevedel ze to je ona minule som ju spomenul medzi recou a vydrankal odomna fb a ja som bol opity a dal som mu ho ona ho ona ho poznala z videnia... teraz stojim pred dilemou ked jej nieco poviem budd si mysliet ze ziarlim a nechcem v nej vyvolavat falosne nadeje ked jej nic nepoviem a nieco sa jej tane zase budem ja ten zly co jebal na nu ale asi budem pasivny ja nemozem niest zodpovednost za inych ludi
@xxar3s Jebať, ako si povedal, nemôžeš niesť zodpovednosť za iných ľudí... Majú svoj vlastný rozum a čo i len slovo voči tebe po tom ako ju riadne vyklepe, tak by som ju poslal kade ľahšie so slovami, kto som aby som ti hovoril, čo máš a nemáš robiť, máš už svoj vek na to, aby si vedela, čo je dobré a čo nie... bodka adios amigo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Potom ma tagnite, pls.
ale zeby hociaka cestna prostitutka chodila na testy? a pravidelne? nemyslim si
Sú pohlavné choroby, ktoré sa dajú zistiť i z rutinného odberu (teda skôr zistiť že dačo nie je v poriadku, kedy sa posiela ďalej) ale nie všetky.
A ďaľšia vec, sú pekné pohlavné chorobky ako napr. HIV ktoré môžu byť bezpríznakové niekoľko rokov a takmer každý chodí ku lekárovi práveže až keď príznaky má (vezmi si koľko ľudí čo i nešlape chodí pravidelne na ...trebárs preventívku ku zubárovi a nejde až keď ich ten zub kurevsky bolí ).
a držala by som sa @1 ak prostitútka dáva bez gumy (máme celkom slušný predpoklad, že ak dala jemu bez gumy, asi tak mohla pokojne dať i iným), asi by mi nebolo všetko jedno a bála by som sa, či týpek si nepozbieral nejaké tie písmenká do abecedy (Ačko, Bčko, Cčko, atď).
A hej, kamarátka je dospelá, podľa mňa ak sa trepe za dakým do BA, pričom ho ani nepozná a nepíše si s ním dlho, tiež podľa mňa s ním neplánuje hrať piškvorky zrovna Každopádne, nejak mi tam chýba to, že by mala vedomosť toho, prečo jej týpek písal, nezahováraj a neklam, ak je ti naozaj kamarátka.
Teoreticky sa môže od toho tvojho kamaráta všetko dozvedieť. Radšej od teba nie?