poradte pls....mam taky problem s najkamaratom proste no trapi ma vkuse sa hadame kvoli blbostiam a tak niekedy rozmyslam nadtym ze keby uz niesme v kontakte tak mi je lepsie nemala by som pravidelne takmer kazdy den depky kvoli tomu a tak a mno je to pra
a kvoli čomu sa hádate? inak švagriná mi raz pvoedala, že pri najlepšom kamarátovi to nikdy neostane... ale ja myslím, že hej ja mám tiež najlepšieho kamoša a občas sa pohádame, ale to len takéééé naše fakt jakeby manželské hádky neviem poradiť, podľa toho o čom sa hádate..
@iwulik mno hadame sa kvoli uplnym nezmyselnym veciam ze on na mna kasle ja ked sa mu neozvem tak na nho kaslem ked on s ami neozve tak je dobre ale ked ja jemu ne tak uz som ta zla a take debilinky proste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Skús k nemu zmeniť prístup, buď k nemu lepšia a nech je aj on k tebe. Už ste sa bozkávali? Ak nie, tak to vyskúšajte a všetko sa zmení.