s mojou dosť dobrou kamoskou mame kamarata o rok starsieho ja som sa s nim moc nebavila ale jej sa hrozne dlho pacil...povedala mu to no on ju nechce.....a teraz ked sa tvari ze na neho aspon trochu kasle, tak sa troxu zacal pacit mne a mozno aj ja jemu,
trosku blbe .... hm ak by ma dakto nechcel ... tak na neho uz kaslem ...
si vypitaj od neho cislo nie? ty sama ked sa tak s nim bavis. a stvojou kamoskou. mala by si jej to povedat. jej dal kopacky cize ju odmietol. mohla by byt stastna, ze on bude stastny i ked s niekym inym. Ja som mal podobny problem kem som chcel jednu babu a chcel ju aj moj kamarat. ale on mi ju nechal takze som mal vyhodu ale ona ma aj tak nechcela. tkze asi tak .
je to dost na nic situácia:.........ale zasa stratit kamoskuu pre chlapa?vjem ze sa ti mozno paci ale nikdyy by som nevymenila najlepsiu kamosku ( ak nou je ) za chlapa:........a moznoo sa dobre kvoli nemu pohadate,nebudete sa rozpravat potom sa udobritee a o par rokov sa na tom pobavitee ze ako ste ho mohli chciet
ja ju urcite nechcem stratit a urcite ne koli chalanovy ale neviem ci to pochpi.... al zase aj Kasko ma pravdu ze by mohla chciet aby bol stasny a zabudnut ale niekedy je to velmi tazke zabudnut.....a to cislo si vypitam ale neviem kedy s nim budem sama lebo vzdy som s tou kamoskou.....
no mohla by som sa na neho!!,,rozhádať sa so super kámoškou nikdy!! ja mám teraz trošku podobný prípad,,ked moja super kamka začala chodiť s jedným chalanom ,,ide tu o to ako máš koho rada,ako ti na kom záležii,,a iba ona sa bude trápiť ak bude na neho dalej myslieť,ty by si sa mala na neho vykašlať,,ak on niečo chce nech začne na to makať,,a stáť pri kámoške,,ked ona o to o všem stojí ešte!!
no fakt blba situacia..mala by si prehodnotit ze ci ti vobec za to ten chalan stoji..
mne sa davnejsie stalo to iste..lenze sa to vyvijalo tak pomalicky ze tej kamoske sa uz prestal pacit a my sme sa dali po case dokopy..teraz uz s nim nejsom..a s tou babou sme mrte dobre kamosky ale kebyze mi vtedy povie kamoska ze jej to vadi tak by som nic nezacinala..predsa len je vela inych chlapov
ale tak nastastie uz ju to preslo a ece nas v tom aj podporovala nech sa uz dame dokopy
takze mam na neho zabudnut? myslela som si ze mi takto poradite.....no co uz.....mam tu kamosku ovela radsej ako jeho takze to za to nestoji....len som potrebovala vediet ci je to naozaj dobry napad na neho zabudnut.....ale asi je....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
si vypitaj od neho cislo nie? ty sama ked sa tak s nim bavis. a stvojou kamoskou. mala by si jej to povedat. jej dal kopacky cize ju odmietol. mohla by byt stastna, ze on bude stastny i ked s niekym inym. Ja som mal podobny problem kem som chcel jednu babu a chcel ju aj moj kamarat. ale on mi ju nechal takze som mal vyhodu ale ona ma aj tak nechcela. tkze asi tak .
mne sa davnejsie stalo to iste..lenze sa to vyvijalo tak pomalicky ze tej kamoske sa uz prestal pacit a my sme sa dali po case dokopy..teraz uz s nim nejsom..a s tou babou sme mrte dobre kamosky ale kebyze mi vtedy povie kamoska ze jej to vadi tak by som nic nezacinala..predsa len je vela inych chlapov
ale tak nastastie uz ju to preslo a ece nas v tom aj podporovala nech sa uz dame dokopy
dakejm....