Nuž, problém je taký, že si jednoducho neviem, nedokážem nájsť kamarátky... pritom nie som ani namyslená, ani hlúpa.. Celý život sa trápim tým, že si neviem nájsť nejakú partiu dievčat s ktorými by sme behali denne vonku.. Som z toho už veľmi smutná.. :/
takto ti poviem..ja mám v škole a vlastne jedine v tomto po*ebanom meste jednu kamarátku...a aj to je kamarátka,pred ktorou musím mnohokrát držať jazyk za zubami..je super,ale stalo sa pár vecí,pre ktoré jej už tak úplne neverím...
Mimo mesta mám pár kamarátov..výborných,proste radosť s nimi byť ale nemáme možnosť byť spolu každý deň,niekedy sa stane že sa nevidíme ani vyše týždna..takže mám dosť takých chvíľok,kedy sa cítim sama...:/
a rada pre teba:hlavne si ver a povedz si že si nejakú partiu nájdeš ono to príde samo..možno nejakou náhodou..a možno budeš musieť niečo spraviť aj ty,ale nevzdávaj sa..na dobré sa oplatí čakať
Mala som chlapca, ten so mnou aj bol stále.. ale predsa len nemôžem byť 24/7 s ním .... potrebujem aj kamarátky, s kt. by som mohla chodiť po vonku a tak.. Inak som zo Žiliny .. ak náhodou. Ja som veľmi hanblivá a v tom je možno aj ten problém.-- a psychologičku? Rozmýšľala som, aj vôli iným veciam v rodine, ale žiadna nemá termín...
choď von s chalanmi... Ja chodím von hlavne s babami, nie že by som bol nijaký zženštilý typ, no chalani v mojom veku sú maximálne nevyspelý A baby je tiež ťažké nájsť, čo sa nebavia o ostatních a neohovárajú Chodievaj viac na spoločenské akcie, poprípade skús facebook ale to nie je moc dobrý nápad, aj keď mi tak pár priateľstiev vyšlo. Mám najlepšieho kamoša, frajerku a 2 kamarátky, týmto ľudom poviem všetko a ostatních mám z vysoka naháku
jo,tá teoria,aby si si našla kamaráta mužského pohlavia je tiež dosť dobrá už mám nejaký ten rok kamaráta,ktorého by som nemenila za nič..fakt mu môžem 100% veriť a tak uplne spriaznené duše sme samozrejme na úrovni priateľstva..vrelo odporúčam
taktiež som nikdy nemala poriadne kamarátky aj teraz...som druhý rok na strednej a so spolužiačkami sa bavím, len keď musím mne to vyhovuje...
a síce, občas sa nájde partia, ktorá ma vezme medzi seba... ale vydrží to tak nanajvýš pár mesiacov
som ja tak strašne nespoločenská?
alebo mám len fóbiu z "dievčenských" rozhovorov?
čo sa tohoto týka, tak už dlhšie chodíme von s mojím drahým so spolužiakmi môjho mladšieho brata a musím uznať, že ma to baví viac ako typické témy o lakoch na nechty a celebritách
Týý, tak takýto problém by som nechcela mať... Ja mám veľa kamarátov obidvoch pohlaví a ani sama neviem, čím to je, ale vždy sa snažím kamarátom vyjsť v ústrety, vypočuť ich, pomôcť a oni si ťa potom obľúbia a majú ťa radi. Takže ak si chceš nájsť nejakých kamarátov, tak by si mala byť ústretovejšia, niekedy stačí len sa milo usmiať
Som na tom rovnako a som skôr rada, že nemám partiu kamarátiek, pretože baby sú fakt hnusné a navzájom sa vedia jedine tak ohovárať. Dávam možnosť preto viac kamarátom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
neries, spoznavaj novych ludia roznymi sposobmi a vykrystalizuj si takeho cloveka co sa ti zapaci atd.
Mimo mesta mám pár kamarátov..výborných,proste radosť s nimi byť ale nemáme možnosť byť spolu každý deň,niekedy sa stane že sa nevidíme ani vyše týždna..takže mám dosť takých chvíľok,kedy sa cítim sama...:/
a rada pre teba:hlavne si ver a povedz si že si nejakú partiu nájdeš ono to príde samo..možno nejakou náhodou..a možno budeš musieť niečo spraviť aj ty,ale nevzdávaj sa..na dobré sa oplatí čakať
na nakupy chodim sama a vonku s chlapmi
cojaviem ser nato a venuj sa sama sebe
mne sa to paci
..keby daco ,zajtra sa budem flakat po meste..asi max a potom do byka
a síce, občas sa nájde partia, ktorá ma vezme medzi seba... ale vydrží to tak nanajvýš pár mesiacov
som ja tak strašne nespoločenská?
alebo mám len fóbiu z "dievčenských" rozhovorov?
čo sa tohoto týka, tak už dlhšie chodíme von s mojím drahým so spolužiakmi môjho mladšieho brata a musím uznať, že ma to baví viac ako typické témy o lakoch na nechty a celebritách
Jediná moja @cupcake182 tú môžem.
to hovoríš len pre to lebo by som to videla tak či tak na MB ja ťa mám prekuknutú aj s mojim Mohamedom a tvojim sokolom