Budúci mesiac budem mať 16 rokov a asi som sa zaľúbil do 13-ročnej kamošky. To by až tak nevadilo, akurát tá baba chodí s mojím kamarátom. Nechcem im rozhodne kaziť vzťah, pretože kamarát je na ňu dosť naviazaný, ale ani ju nechcem stratiť ako kamošku, tý
@moomy ak si tak mudry ze chces babu ktoru budes naozaj lubit musis byt aj dost mudry na to aby si vedel ze vztahy sa nerozbijaju, a uz len tuzit po babe ktora s niekym chodi mi nepride normalne
Kamarát musí byť na ňu naviazaný asi ako na rožok s nutelou.
Má 13 , čo robia spolu? stavím sa že už ani nie je panna a keď je tak dlho nebude , láska si nevzberá to je fakt , ale kedže hento nie je láska tak je to FAIL z kamarátovej strany aj z tvojej.
vy fakt nie ste normálny! Ja som kedy povedal, že po nej túžim čo je preboha ty ignorant zlé na tom, že som sa asi zaľúbil do 13-ročnej?! Niektorí ľudia sú už vyspelí v nižšom veku a nie sú takí zaostalí ako ty asi si ešte nezažil lásku , keď tu máš také silné reči
Drahý pane, to vy nieste normálny....Preto Vás zatýkame v mene zákona. Máte právo nevypovedať a všetko čo poviete bude použité proti Vám!!!! ....Príjemný pobyt v Leopoldove a veľa zdaru pri kakaových venčekoch...
@moomy Vies co tak sa na nu vykasli. Neoplati sa ti rozbijat svoje kamaratsto a pod. nicit. Zacni sipat venuj sa naplno skole, chodievaj s chalanmi na futball... Práca je liek na kazdy smutok a depresiu.
neviem čo vravíte, aké je to zlé sa zaľúbiť do 13-ročnej, ja som nepovedal ani že s ňou chcem chodiť a už vôbec nie s ňou sexovať, tak tu láskavo nevravte, že nie som normálny! to len ukazuje vaše IQ, namiesto toho aby ste mi niečo normálne poradili sa tu vyvyšujete a mňa nazývate nenormálnym....mňa to zaľúbenie možno prejde, ale vás tá debilita asi ťažko a ľutujem ľudí, s ktorými budete žiť...inak prajem príjemnú slnečnú nedeľu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
vysmiali by ťa aj keby si mal rakovinu a zajtra posledný deň života
btw, fakt tomu daj čas a uvidíš
nie ďakujem, nechcem babu na sex, ale niaku, ktorú budem naozaj ľúbiť
Má 13 , čo robia spolu? stavím sa že už ani nie je panna a keď je tak dlho nebude , láska si nevzberá to je fakt , ale kedže hento nie je láska tak je to FAIL z kamarátovej strany aj z tvojej.
Omg 13!
Drahý pane, to vy nieste normálny....Preto Vás zatýkame v mene zákona. Máte právo nevypovedať a všetko čo poviete bude použité proti Vám!!!! ....Príjemný pobyt v Leopoldove a veľa zdaru pri kakaových venčekoch...
filip
Prišiel by si tak o svojho kamoša a v jeho očiach by si pohorel a mohol by ťa za to nenávidieť...
Ale tvoje city ku nej nemusia byť spätne opätované.
Závisí to aj od toho, či aj ona jeho ľúbi alebo iba s ním chodí.
Ďalej. Lásky si nekradneme, máme svoju hrdosť.
Keď ich však necháš a budú ešte dlho spolu. Budeš smutný a nedá ti to pokoja. Však.
V konečnom dôsledku sa budeš musieť rozhodnúť sám.
Ľudia čo ti tu písali sú iba anonymné osoby a nato aby sme lepši pochopili celú situáciu by nám trebalo viac než text.
Pocity nevieme poslať e-mailom.
Svoju cestu si vyber sám a stoj si zatým.
Súcitím s tebou máš to ťažké.
Čo sa týka nemenovaných na Birdz.sk.
@10 súhlas
...