Dnes som od mojej malej sestry, prváčky, počula asi 20 min monológ o kamarátstve. Ako má jednu kamarátku, o všetko sa podelia, keď majú jeden cukrík tak si ho rozdelia na polovicu, ako sa nepožalujú, lebo citujem: "beriem to tak, že to nechcela urobiť a
Skrátka.. ak mám cukrík, tak sa oň podelím a keď by som mohla mať námietky, že mi bolo ublížené.. radšej to prehodnotím, pretože ten druhý to zvyčajne spraviť nechcel .
"Všetko, čo potrebujem vedieť, som sa naučil(a) v materskej škôlke" - a je to tak .
Keď som bola malá, mala som najlepšieho kamoša Samka. Bol super. Plánovali sme spolu výlety na chatu a ako sa budeme korčuľovať a komplet všetko. Mali sme to strašne premyslené. Potom sme prešli do štádia, kedy sme každý týždeň mali v škôlke iného "frajera" ale aj tak som sa vždy vrátila k nemu.
Hrozne rada by som ho videla, len sa bojím, vzhľadom k tomu, v akom prostredí vyrastal, keď som odišla na gympel (myslím kamaráti a tak) že z neho vyrástol kkt...
@mkamka Ale to vôbec nevadí! Na-šťa-stie tu nááááhodou máme zbrusu starý, osvečený titul od pána R.F. - stačí zakúpiť! ..v dobrých kníhkupectvách, alebo na internete.
ziadne kamaratstva z uplneho detstva (MS,ZS) mi nevydrzali co je ,niekedy skoda, lebo sme sa ani nepohadali len sa nase cesty rozisli... ale s usmevom a rada spominam na tie casy, na tie zivotne "problemy" a ako nam bolo skvele.
moje spoluziacky zo skolky chodili sme celu zakaldku spolu do triedy, k jedenj teraz pojdem do BA,.. a kamratstva sa na strednej pokazili, nebol cas .. .atd.. a je to pofiderne teraz
ja mam jednu kamáratku z detstva, poznáme sa odjakživa a zažili sme si dobre aj zlé časy. a práve to všetko zlé nás myslím utužilo. aj napriek tomu jej môžem vždy zavolať a viem že pomôže. a milujem keď spomíname na naše výčiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Skrátka.. ak mám cukrík, tak sa oň podelím a keď by som mohla mať námietky, že mi bolo ublížené.. radšej to prehodnotím, pretože ten druhý to zvyčajne spraviť nechcel .
"Všetko, čo potrebujem vedieť, som sa naučil(a) v materskej škôlke" - a je to tak .
Hrozne rada by som ho videla, len sa bojím, vzhľadom k tomu, v akom prostredí vyrastal, keď som odišla na gympel (myslím kamaráti a tak) že z neho vyrástol kkt...
: o)
» goo.gl/rRrAd...