Kamoska vcera bola pricinou mojej hadky s priatelom. Dost ma to vytocilo, vybehla som na nu, kricala som. Dnes s nou moj priatel hovoril a povedala, ze sa kvoli tomu ide zabit. Dlho sme o nej nic nevedeli, ale napokon sa ozvala. Prinutila ma sa jej osprav
tvoja kamoska chce spachat samovraždu(čo je same o sebe dost blbost) a jedine čo ťa trapi či by si bola vinna ty,a ciby to skumali policajti?
ach priatelstvo
Ale prosím ťa, tomu sa hovorí citové vydieranie.. absolútne sa nechce zabiť, keby chcela, NEHOVORÍ o tom, ale to UROBÍ.. a kvôli čomu konkrétnemu ste sa pohádali? Nežiarli? Nejde ti po priateľovi? a chce vás rozoštvať.. koľko má rokov? lebo mi to príde neuveriteľne detinské.. ale neviem, čo sa stalo, no..
S kamoškou som sa tiež raz veľmi pohádala kvôli priateľovi ... a nakoniec z toho vyšlo že len žiarlila na to že s ním trávim viac času ako s ňou...tak neviem..i mne to príde len ako psychické vydieranie...ona sa spamätá že čo robí...skôr či neskôr neboj
To je síce pomerne výstižné, ale keď sa vžijem do autorkinej situácie s tým, že som nevzdelaný a neviem si vyvodiť aká je na tom moja vina tak by som sa tiež bál, že sa mi niečo stane, lebo nejaký hysterický jedinec nevie čo so sebou
@3 .. suhlasim .... ciste citove vydieranie... a PRINUTILA ta ospravedlnit sa jej?!!!! to co mas za "kamosku"...!? a tez suhlas s @5.... dost pravdepodobne, ze si len ziada pozornost.. kazdopadne dufam ze to skonci oka..
Ona to neurobí, nehovorila by o tom. Len chce, aby si mala pocit viny - kamarátka, nádhera. A ty, tiež nič moc. (Hovorím o tom, ako ťa trápi, či ty z toho nebudeš mať problém.) Tu by som nejako o kamarátstve nehovorila.
@luthien - neverím že spácha samovraždu. Ľudia ktorí ju chcu spáchať to nespomínajú. Samovražda je zvyčajne skrat, ktorý postihne človeka, preto neverím, že to myslí úprimne. Neboj sa, pridávam sa k ostatným. Psychický Ťa vydiera.
neboj to je len citove vydieranie...pokial by to nebol neaky psichopat tak neverim žeby sa koli hadke zabila tak bud v pohode prejde ju to skor či neskor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ach priatelstvo
ubohe citove vydieranie..zasluzi si obuskom po chrbate
To je síce pomerne výstižné, ale keď sa vžijem do autorkinej situácie s tým, že som nevzdelaný a neviem si vyvodiť aká je na tom moja vina tak by som sa tiež bál, že sa mi niečo stane, lebo nejaký hysterický jedinec nevie čo so sebou
ale ak si hovoris "kamaratka" tak ju chod hladat!!!!!!!