Čaute. Mám takú vec, čo mi vŕta hlavou, srdcom a neviem čím všetkým.
Náhodne mi po dlhej dobe prišiel do cesty niekto s kým sa cítim dobre a 24hodín vkuse sa škerím bezdôvodne na svet, nejak sme do toho vhupli a ani neviem ako. Proste to prišlo ako
Pokiaľ to nie je tri dni po tom čo a rozišli, je to ok
A ... normálne sa jej opýtaj. Že je ti s ním dobre, a chcela by si do toho ísť, ale... záleží ti na jej názore skôr, než sa s ním dáš dokopy. Je to určite lepšie, než to urobiť bez jej vedomia, a keď jej to povieš tak, bude vedieť, že ti na nej záleží
Raz som bola na mieste tvojej kamošky, ale to bola iná situácia..
Celý čas ktorý som trávila s ním, mi ona tlačila kaleráby do hlavy, že jej neni sympatický a že sa jej nepáči.. raz sa mi zdôveril že by chcel medzi nami viac a ja som ho odmietla, dva dni potom som sa dozvedela že spolu chodia
pokecaj s ňou ..keby to moja "kamoška" spravila vtedy á úprimne, nehnevala by som sa...
blizkej kamaratke by som to nikdy nespravila, rovnako ako ocakavam to iste aj z opacnej strany. na to je na svete prilis vela inych chalanov, ktori by sa mi mohli pacit a nechcela by som narusit dlhorocne priatelstvo kvoli nejakemu chvilkovemu poblazneniu. a neverim, ze by jej to vobec nevadilo.
ak by ale islo o kamaratku - "znamu", spoluziacku alebo proste len jednu z mnohych, s ktorymi az taky blizky vztah nemam, tak by som sa nenechala odradit.
ako ked chceš si s ním začať začni, ja osobne ani po desiatich rokoch by som sa ani nepozrela na aj ked bývaleho chlapca svojej kamarátky, na svete je dalších milion ludí takže je podla mňa hlúpe začať si s bývalými chlapcami kamarátok, ale ked chceš..
velmi ti poradit neviem, ale odobrujem ti ze nad tym rozmyslas kamaratky by mali drzat spolu , napriek vsetkym chlapom sveta ale myslim si ze ked sa rozisli, tak by jej to po spravnosti nemalo vadit, oni svoju sancu mali a nevyslo to.
Musíš si povedať: Čo je pre Teba dôležitejšie??? Jedna kamarátka alebo ten chlap??? Možno je to ten pravý a ty si ho necháš újisť.....ak je to naozaj priateľka, pochopí
si slovenka snaziaca sa hovorit po anglicky ci anglicanka po slovensky? to je 1, kazdopadne ti neni divne, ze sa s nim tvoja kamka rozisla. ja bych do toho nesiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A ... normálne sa jej opýtaj. Že je ti s ním dobre, a chcela by si do toho ísť, ale... záleží ti na jej názore skôr, než sa s ním dáš dokopy. Je to určite lepšie, než to urobiť bez jej vedomia, a keď jej to povieš tak, bude vedieť, že ti na nej záleží
Aspoň ja by som sa nehnevala
Spýtaj sa jej to, že či by jej to nevadilo.
Celý čas ktorý som trávila s ním, mi ona tlačila kaleráby do hlavy, že jej neni sympatický a že sa jej nepáči.. raz sa mi zdôveril že by chcel medzi nami viac a ja som ho odmietla, dva dni potom som sa dozvedela že spolu chodia
pokecaj s ňou ..keby to moja "kamoška" spravila vtedy á úprimne, nehnevala by som sa...
inak je to blba situacia, ani neviem co by som robila.
ak by ale islo o kamaratku - "znamu", spoluziacku alebo proste len jednu z mnohych, s ktorymi az taky blizky vztah nemam, tak by som sa nenechala odradit.
chod do toho..
tie cudzie slovicka si si mohla odpustit..je to trapne..
On to tak necíti ale ona áno. Mne keby to kamarát spravil tak by u mňa neskutočne hlboko klesol.