ach jaj.... za prvé: troška originality a za druhé ak chce niekto robiť normáklne že rokfort tak to musí byť dosť dobre prepracované aby sa odpustila originalita... a všetko blueboard...ani to sa mi nelúbi...
ale zasa šak máš 13 rokov, nemôžem od teba očakávať úžasy.... ale pekné to je nahodou keď hja som mala tolko a robila som si školu tak to bolo na estrankach (neskor na webgardene ten sa mi viacej lubil) a bolo to o dosť horšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale zasa šak máš 13 rokov, nemôžem od teba očakávať úžasy.... ale pekné to je nahodou keď hja som mala tolko a robila som si školu tak to bolo na estrankach (neskor na webgardene ten sa mi viacej lubil) a bolo to o dosť horšie
Pekná RPG
Ja mám tiež RPG, moon-school.blog.cz
Prosím pozrite =D Kto má rád fantasy, zážitky a zábavu, určite si Moon School obľúbi...
Bola by som strašne rada kebyže sa prihlásite niekto, zatiaľ tam teda veľa hráčov nieje... Ďakujem
Naozaj pekne spravené
Ako dokázala spraviť tak peknú stránku
aha, DS >__>
Keď sa vám nepáči blueboard, čo iné by ste navrhli?