prosím vás ide niekto na túto školu,chodí tam alebo má s ňou nejaké skúsenosti? ja sa sem tento rok chystám ale keďže nepoznám nikoho kto ide na matfyz tak to nie je bohviečo mám kus problém s výberom internátu a podobnými záležitosťami
@tikalok no tak zdalo sa mi divné že na fyziku nie sú prijímačky a nechceli ani len známky tam fakt berú hocikoho,asi o to nie je veľký záujem teda...mám teda isté obavy ale hádam to zvládnem
studoval tam informatiku, dostal sa bez prijimacok (ale to bolo este pred cca 6 rokmi, aby si vedela ) ... a jeho strasne bavia pocitace, cize prenho pohodicka
@yngrytka začal som na manažérskej matematike, ale to bolo pre mňa hardcore, tak som prešiel na aplikovanú informatiku, najľahší odbor u nás a podľa niektorých ohromná ulieváreň
ahoj no ja idem tiez na matfyz do prahy takze ak chces tak nejak sa mozme stretnut v prahe alebo uz na vlaku a zvladnut to so spolocnymi silami lebo aj ja som dost strateny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a je to myslím celkom typický obrázok, pražský matfyz berie strašné kopy ľudí a potom ich hromadu aj povyhadzuje
ale ďakujem za odpoveď a ty čo konkrétne študuješ,matika?
@kikusinna a nevieš niečo bližšie o tom?