Zdravím.
Chcem sa opýtať, či má niekto priamu skúsenosť na tejto škole (čí už študent, ktorý tam už študuje nejaký čas, alebo uchádzač)
Vie mi niekto poradiť materiály, ktoré mi ešte môžu pomôcť doplniť vedomosti na skúšy (scio - zsv / OSP) ? Pripravujem
OSP percentil 92 a ZSV 87
Popravde, nepripravoval som sa, teda chcel som a veľmi som chcel, len som si nenašiel čas (alebo sa mi ho nechcelo hľadať) .
Veľmi ti pomôže, ak máš certifikát z jazyka, to je nejakých 5 bodov a potom ďalší certifikát z jazyka zasa 5 bodov a to ťa môže vyhupnúť v rebríčku aj nad tých, ktorí omnoho lepšie spravili napríklad OSP
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Popravde, nepripravoval som sa, teda chcel som a veľmi som chcel, len som si nenašiel čas (alebo sa mi ho nechcelo hľadať) .
Veľmi ti pomôže, ak máš certifikát z jazyka, to je nejakých 5 bodov a potom ďalší certifikát z jazyka zasa 5 bodov a to ťa môže vyhupnúť v rebríčku aj nad tých, ktorí omnoho lepšie spravili napríklad OSP
To si mal veľmi pekný percentil Rád by som bol za taký
Viem, že 5 bodov je aj za maturitu s vyznamenaním ,,,
hm, tak teda vďaka