Čo si myslíte, malo by zmysel zorganizovať v lete karneval niekde na námestí so všetkým čo k tomu patrí na spôsob karnevalov ako v Rio De Janeiro v malom meste s 20 000 obyvateľmi ?
Úplne na ten spôsob nie, juhoameričania sú impulzívnejší, otvorenejší, viac exhibicionisti a party people. A čím menšie mesto, tým konzervatívnejší život. Muselo by sa to viac podobať na oslavy, ako sú vinobranie alebo majáles, ale niečo by sa možno dalo prebrať, ja by som sa na to dala.
tak neco sa da vzdy spravit ale kolko by tam prislo ludi to je otazne my sme nudny narod u nas skor funguju ludove zabavy , chlastacka na 1. maja pri podiu nekde na namesti a podobne
tak napríklad na Slovensku už niečo také funguje v Senci, nájdi na googli - Veľký letný karneval... ja, kamoška a dvaja chalani sme tam išli a zo začiatku to bolo suché, ale potom sa to rozbehlo a prišli tam ľudia v takých kostýmoch - že waaaauw
tak minulý rok to bolo myslím, že okolo konca júla - ale nie som si istá... a tento rok ešte nie je dátum stanovený... ale odporúčam dať do GOOGLE - veľký letný karneval Senec a kukaj obrázky, to sa ti bude pozdávať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Podľa mňa malo, ale prispôsobené slovenským podmienkam.
chcem!!!