Peniaze
23
Kde predávate skriptá a vypracované mat. otázky ?
Ja chcem predať prípravnú knihu na prijímačky z FF UK BA pre tlmočníkov v odbore angličtina v kombinácii za polovicu ako som ju kúpila. Na bazoši ju nikto nechce neviete kte by mali o nu záujem :D ... Otvor fórum »
3. 9. 2012 18:19
10
Ahoj potrebujem pôžičku
No som invalidný dôchodca a neviem kto by mi vedel požičať. Mám len 21 rokov a zatial mi nikde pôžičku necheli dať lebo invalidom až od 25 rokov... surne potrebujem minimalne 600 eur ale neviem odkial alebo ako..... Otvor fórum »
1. 9. 2012 00:48
24
Študentský účet
Zdravím. Chystám sa zriadiť si študentský účet a neviem sa rozhodnúť medzi ponukou od Tatra Banky a od Slovenskej Sporiteľne . Kde (ak) máte študentský účet vy ? Ste... Otvor fórum »
30. 8. 2012 10:41
8
Majú študenti v Česku možnosť založiť si bankový účet ?
Myslím jednoduchou cestou, bez toho aby banka chcela kopu rôznych potvrdení. Má niekto skúsenosť ? Otvor fórum »
29. 8. 2012 20:55
12
Dá sa cez kreditku posielať aj na zahraničné účty ?
Nie som expert do týchto vecí ... Dá sa kreditkou zaplatiť nejaká suma napr. na americký účet ? či si tam musím niečo priplácať atď. Otvor fórum »
27. 8. 2012 22:46
16
úroky
sú podľa vás úroky etické ? Napríklad a niekoľkokrát stalo, že suseda pribehla, že nemá vajcia či by sme nepožičali vajíčka, že v pondelok nám ich vráti. Vrátila toľko, koľko si požičala a... Otvor fórum »
24. 8. 2012 12:32
11
Záložňa
Mám jeden zlatý prsteň, ktorý pre mňa nemá žiaden citový význam a nerobí mi problém zbaviť sa ho... Len som sa chcela opýtať, že ako to v záložní prebieha a či musím byť na... Otvor fórum »
23. 8. 2012 16:30
4
účet v CR
tí čo študujete v CR v akej banke mate učet? nastupujem do prvého ročníka na vš a riešim to aktuálne , kde je to najvýhodnejšie čo sa týka poplatkov napr. ked mi bude chcieť rodič poslať peniaze atd. Otvor fórum »
22. 8. 2012 18:51
8
Výber v hotovosti v zahraničí
ktorý(študentský účet) sa najviac oplatí ak chcem vyberať peniaze v zahraničí(UK) máte s tým nejaké skúsenosti? Otvor fórum »
22. 8. 2012 12:26
40
Prečo slováci ešte stále často neskloňujú slovo euro?
Napríklad namiesto 5 eur povedia 5 euro. namiesto dve eurá povedia dva/dve euro. To je taký problém si toto jednoduché slovo osvojiť a poslovenčiť? Otvor fórum »
20. 8. 2012 12:21Topánky Fallen
Čaute, plánujem si objednať topánky Fallen, konkrétne model mission. Aké máte skúsenosti s týmito topánkami? Vydržali vám dlho? Otvor fórum »
14. 8. 2012 12:20Kategórie diskusií
- Auto-moto
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Humor
- Hry
- Politika
- Šport
- Veda a technika
- Záhady, mýty