Ja chcem predať prípravnú knihu na prijímačky z FF UK BA pre tlmočníkov v odbore angličtina v kombinácii za polovicu ako som ju kúpila. Na bazoši ju nikto nechce neviete kte by mali o nu záujem
@somarinka ak predavas cez net musis prisposobit cenu tak aby ti to kupili inak to tam zbytocne davas a za 50e ti knizku nikto nekupi pozrie stranku kde ju bude mat za 20 a je to
@somarinka čooo kriste ja som ani netušila že na tlmko sú do BA nejaké podklady, alebo aké typy otázok tam vôbec sú, a mala som z tých 250 bodov z angliny nejak vyše 200 a to som ani nečítala tie knihy och som na seba hrdá a aj tak tam nejdem nakoniec
@lucy92 blazniš, jasne ze tu knihu predavam za polovicu Kto by mi to za cenu ,ktoru som ja za to vyvalila dala.
Ja som reagovala na moje vypracovane otazky z dejepisu, ktore aj tak nepredavam, lebo keby som mala ohodnotit robotu, ktoru som na to dala tak to vyjde aj na vyse 50 eur Ale tie nepredavam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale ked to teraz porovnam fakt to bol skoro identicky test
Ja som reagovala na moje vypracovane otazky z dejepisu, ktore aj tak nepredavam, lebo keby som mala ohodnotit robotu, ktoru som na to dala tak to vyjde aj na vyse 50 eur Ale tie nepredavam
prípadne mám aj vypracovaná maturitné otázky.. v počítači