No som invalidný dôchodca a neviem kto by mi vedel požičať. Mám len 21 rokov a zatial mi nikde pôžičku necheli dať lebo invalidom až od 25 rokov... surne potrebujem minimalne 600 eur ale neviem odkial alebo ako.. aj my vieťe poradiť budem vám vdačný.. vďa
aj keby som ťa bral vážne a veril ti, že nevieš napísať ani "viete", tak ti nepomôžem, lebo pochybujem, že by ti niekto požičal a bolo by to výhodné pre teba, teda nie pohotovosť a požičovňa a iné sračky
@jaci91 Radím ti z vlastnej skúsenosti, nerob to. Rozmýšľal si nad tým, odkiaľ vezmeš prachy na jej splatenie? Predpokladám že nie, inak by ťa napadlo že to bude problematické. A ak áno, tak ten spôsob radšej použi na to, aby si si tých 600 zarobil. Myslím to vážne, do mínusu nechoď, z minusov sa vyhrabáva VEĽMI ťažko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
aj keby som ťa bral vážne a veril ti, že nevieš napísať ani "viete", tak ti nepomôžem, lebo pochybujem, že by ti niekto požičal a bolo by to výhodné pre teba, teda nie pohotovosť a požičovňa a iné sračky
ja by som pozicky zakazal
ty vieš ohromne pomáhať ľuďom .............filip