viac sa ti oplatí otvoriť si účet v uk, napr. v barkleys máš vedenie účtu zadarmo (tam mám ja účet) alebo v santanderi (tam mám tiež účet a platím 5 libier/mesačne za vedenie účtu ale myslím že majú aj iné druhy účtov kde neplatíš za vedenie účtu) v HSBS platíš prvých 6 mesiacov 8 libier za vedenie účtu a potom máš zadarmo, v lloyds máš vedenie účtu zadarmo ale zase to neni moc spolahlivá banka. inak vyberal som tu aj zo slovenskou kartou z tatrabanky peniate a pplatil som dačo cez libru za výber ..
@sqash ja idem do UK len do polovice decembra ale pravdepodobne si tam budem musiet otvorit ucet tak ci tak ale grant budem dostavat na slovensky ucet takze odtial si budem vyberat vacsie mnozstvo penazi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» www.facebook.com/pages/Ak-mBank-...
čo som počula, že Volksbank majú také, že máš neobmedzený počet vyberaní z hociktorého bankomatu v Európe zadarmo. Nemusíš presne z ich bankomatu.