mam zaujem o odbor psychologia.Ale pocul som ze tam ludia musia chodit kazde rano na omše a podobne hluposti.Ja som ochotny rešpektovat katolickeho ducha univerzity ale len sa chcem na toto opytat.
A este par veci, paci sa vam tam?Boli prijmacky tažk
No neviem enviem ale mam pocit, ze tento rok sa asi nerobili skusky na KU aspon ja som ich ani nerobil. Takze sa tam bralo bez skusok. neviem ako u tomto odbore.
Jedna vec je respektovat katolickeho ducha a druha je chodit do skotola. myslim si, ze je to hlupost, aby si chodil na omse. Staci, ked budes respektovat katolcikeho ducha. A ak by si aj mal chodit na omse (co je podla mna hlupost) tak tych par minut by si asi pretrpel.
A celkovo si myslim, ze je to dobra skola. Samozrejme, ze sa nemoze porovnavat s inymi
A da sa tam dostat co by nie. ak sa dobre ucis tak nie je problem. A vsetky informacie co a ako musis mat najdes inak na ich stranke.
moja zenuska tam chodi a zatial sa nestazuje jedine co tam je navyse je ze mas predmet nabozenstvo a nejaky vikend ides na nejake cvicenie duchovne, cize si trosku zaspacakovat
ahoj, ja chodim na psychologiu na KU a nie nemusime chodit na ziadne omse preboham,si slobodny clovek a dospely. chodia do kostola,len ti co chcu, tak ako je to vsade...
prijimacky su vzdy, pretoze je to psychologia vola sa to predpokladove skusky a biolu ti netreba z nej maturovat,ale ju vediet.
JA studujem na KU do kostola nemusime chodit..... ale pristum na KU nie je v sulade zo zdravým rozumom....ale ako chcete 17 predmetov za jeden semester JE SUPEEEEEEEEEEER pride vseci k nam mame otvorene krestanske srdce a tak sa k vam aj bucu chovat cakaaame vas je tu super.....este jedna moznost vybrat si VS tak tu nikdy nepridem .....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Jedna vec je respektovat katolickeho ducha a druha je chodit do skotola. myslim si, ze je to hlupost, aby si chodil na omse. Staci, ked budes respektovat katolcikeho ducha. A ak by si aj mal chodit na omse (co je podla mna hlupost) tak tych par minut by si asi pretrpel.
A celkovo si myslim, ze je to dobra skola. Samozrejme, ze sa nemoze porovnavat s inymi
A da sa tam dostat co by nie. ak sa dobre ucis tak nie je problem. A vsetky informacie co a ako musis mat najdes inak na ich stranke.
prijimacky su vzdy, pretoze je to psychologia vola sa to predpokladove skusky a biolu ti netreba z nej maturovat,ale ju vediet.
tak to len keby dakto tiez potreboval info