Za aký čas sa vám ozvali od podania žiadosti ,kde sa viac oplatí íst keby chcem dokladat tovar.Viete niečo o mzde, poprípade kolko hodín možem max odpracovat za týždeň ?
ja robim v kauflande, popri strednej...robim vypomoc na ovoci a zelenine, odpracovat mozem 62 hodin co je 7 krat 8 hodinova smena a jedna 6 hodinova...popri skole mam len poobedne od 13:30 do 22...teraz cez prazdniny aj ranne...plat je 2,5 na hodinu, je to pohodka, nestazujem si
Tesco je hrozné, tam by som nešla ani podať žiadosť o brigádu, aj keby mi za to zaplatili, že si ju tam podám.
Nikdy viac, stačilo, tesco u mňa skončilo a nemienim na neho povedať dobrého slova. Možno záleží na tom, kde sa to tesco nachádza, ale u nás by som tam už nešla.
Presne toto som riešil. Vyber si to čo máš bližšie, aj tak ako brigádnik nemôžeš odrobiť viac ako 53 (tuším) hodín mesačne, takže je ti to jedno Máš plat obmedzený na 150 dačo eur, potom si platíš odvody a neviem keré piče.
@lado007 môžeš odpracovať max 64,5 hodiny - aby ti vyšla mzda do 155 € (oficiálne! .. síce to takto zákonne berú vážne a neporušujú to, ale ked im vyhovuje a potrebujú, tak budes robit aj viac ako 20 hodín týždenne, čo je vlastne max hodín na týždeň pre študenta)... ja tam robím, výplatu dostávam desiateho, odmakám si svoje(som pri kase), ale zas je to celkom OK)... skúsenosti nadovšetko D
v zásade platí že čim menšia mzda tým viac možeš odrobiť ja robim v kauflande za pokladnou a nie je to ťažká robota, jediné čo je náročné su jebnutí ludia, ktorí si myslia že su na trhu alebo podobne...
Tesco je nič skrachované sídlo za chvíľu mna volali aj tam aj tam a ked som sa spýtala na plat tak kaufland mal manší takže som začala v TESCU a isto je to lepšie v živote nie za pokladnu v živote.... na tesco som zlé nepočula neni sú to zlé názory ale tesco je niekolko krát vačšie ako kaufland viac roboty vačší chaos ale určite vačšia úroven kaufland nemá čo zvládať lebo kaufland o pár rokov krachne aj naši tam prestali nakupovať
Kaufland je nič skrachované sídlo za chvíľu mna volali aj tam aj tam a ked som sa spýtala na plat tak kaufland mal manší takže som začala v TESCU a isto je to lepšie v živote nie za pokladnu v živote.... na tesco som zlé nepočula neni sú to zlé názory ale tesco je niekolko krát vačšie ako kaufland viac roboty vačší chaos ale určite vačšia úroven kaufland nemá čo zvládať lebo kaufland o pár rokov krachne aj naši tam prestali nakupovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ja som robila v kauflande a uz by som tam za kasu nikdy nesla, skorej Tesco.. v Tescu je aj o cosi viac plat tusim, sak zavolaj tam
a odpracovat mozes popri vysokej aby si mal do platu 150 ecok
Nikdy viac, stačilo, tesco u mňa skončilo a nemienim na neho povedať dobrého slova. Možno záleží na tom, kde sa to tesco nachádza, ale u nás by som tam už nešla.
Tu robia dokladači tovaru len nočné lebo tovar chodí vždy v noci. A viem, že brigádnici majú 2,70/hod. teda aspoň u nás .
A fyzicky je to dosť ťažká práca aj keď sa to na prvý pohľad možno nezdá takže si rozmysli či ti to za to stojí