....prechádzala som cez križovatku s kamošom a s kamoškou... kamoš sa zrazu otočil a zakýval akémusi dlhovlasému chlanovi v klobúčiku... povedala som mu, aby na neho zapískal, že mu chcem zakývať aj ja... on zapískal, ja som zakývala a minútu na to mu volal, kto som... asi o hodinu neskôr sme sedeli na starom fleku za školou, on hral na gitare, ja som ho počúvala, spoznala som v ňom najlepšieho priateľa a dnes môžem prehlásiť, že aj lásku svôjho života
ako asi 6-rocna na tenisovom treningu.., zapamatala som si ho odvtedy velmi dobre az kym sme sa stretli na gympli, lebo ako jediny nikdy nerobil na treningoch poctivo drepy
ale v skratke : bola som v supermarkete Jednota a práve som platila pri pokladni, ked mi jedna predavačka zle vydala... to ma zdržalo o niekolko sekund v obchode a ked som sa pozrela dolava, vedla mna stál sexi chlap s dlhými vlasmi, briadkou a náušnicami, jednoducho taký, akého som hned chcela. Zhodou náhod pri tej istej pokladni stál náš spoločný kamarát... od neho som si neskor zistila, kto bol ten neuveriteľny chalan a tak som si ho našla
stala som na zastávke pri modrom stánku (plechovej búde) stála som tam a čakala na autobus keď sa zrazu neviem odkiaľ vyrútil debil na bicyklii, zaflekoval v mláke predo mnou a celú ma oblial tou špinavou hnusnou vodou. Domov som šla mokrá, nasratá ale prežila som. Rok na to som si našla chalana... rozprávala som mu túto príhodu a on sa vtedy povedal : ,, Ten debil, to som bol asi ja.... " obaja sme sa na tom zasmiali...
napísala som inzerat a môj drahý odpísal a potom sme sa stretli na stanici na hlavnej v BA, a bolo to prekrásne, nikdy na to nezabudnem a vždy to budem
mať srdci. A bola som veľmi šťastná a som neustále šťastná, keď sa s mojím drahým stretnem. Vždy sa teším na môjho.
Na diskotéke ja som ho poznala už dávno ale iba z videnia a tak, keď mi napríklad o ňom hovorili kamaráti čo ho poznali...No a raz na diskotéke sme mali všetci trochu vypité a on ma zrazu z ničoho nič stiahol a tancoval so mnou.. A odvtedy sme sa prisahám od seba ani neodtrhli Spoznali sme saa, perfektne tancoval... ja som šla skôr domov..on tam bol asi do rána, neviem..no a neskôr mi začal písať a proste sme si písali, stretávali sme sa vonku, rozprávali.. už to proste nejak išlo samo Som rada, že som vtedy na tú disco šla.. našla som úžasného chalana..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
ake zlaté
ale v skratke : bola som v supermarkete Jednota a práve som platila pri pokladni, ked mi jedna predavačka zle vydala... to ma zdržalo o niekolko sekund v obchode a ked som sa pozrela dolava, vedla mna stál sexi chlap s dlhými vlasmi, briadkou a náušnicami, jednoducho taký, akého som hned chcela. Zhodou náhod pri tej istej pokladni stál náš spoločný kamarát... od neho som si neskor zistila, kto bol ten neuveriteľny chalan a tak som si ho našla
mne sa od siedmych páčil .. každý rok som chodila na prázdniny do babky ...
až minulého roku sme sa nejak viac spriatelili a vyšlo to
bol moja prvá väčšia láska , ktorá pred dvomi mesiacmi skončila :/
*THUMBS-UP*
mať srdci. A bola som veľmi šťastná a som neustále šťastná, keď sa s mojím drahým stretnem. Vždy sa teším na môjho.