@hetfield z Montréalu poznám len ľudí, čo vedeli po AJ. jeden z nich mal AJ dokonca ako prvý jazyk a franinu až druhý.
@borovy ja na také výstrelky tiež nie som, ale henten je jediný chlap, ktorého z Montréalu vlastne poznám ja sa podľa mňa hodím do Nashville. a do Montréalu.
@hetfield neviem, nakoľko vieš po francúzsky, ale hoci je kanadský prízvuk vo franine srandovný, ale rozumieť sa im dá bez problémov. to je, ako keby si na americkú angličtinu povedal, že nie je ukážková. proste je iná.
proste len preto, že v usa som už bola a nie som voľáko nadšená istými vecami, kanada ma nikdy nejak nelákala, ale brazília môže byť zaujímavá. a hlavne niečo nové.
@grietusha vies co,mne tento videoart sice moc nehovori,myslim,ze som ho videla asi len dva krat v nejakej galerii,ale voobec som to nepochopila...
Zato mam pocit,ze niektore filmy sa priblizuju skor k videoartu,napr. Tejut od madarskeho rezisera Benedeka Flieghaufa a to! je ina podivana na velkom platne v kine.
Čo sa týka výmenných pobytov alebo jazykových kurzov ja osobne vrelo odporúčam jazykové pobyty cez English Steps Leeds. » www.englishsteps.co.uk
Poskytujú tiež možnosť získania 30 EURovej zľavy na pobyt. Stačí len pri registrácii použiť promo kód "SVOD"
Kto má záujem o zdokonalenie angličtiny, určite neváhajte, Leeds je krásne mesto a úroveň jazykového pobytu je na najvyššej úrovni.
Informácie sú aj na stránke www.facebook.com/englishstepsleeds
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
(ale kebyze sa tak nebojim, tak by to bolo super asi, zalezi na tvojej povahe prosto)
a neviem, podla toho kde presne v usa/kanade, oboje su super asi
mas stastie
usa kvôli basketu
kanada kvôli dôchodcom kvôli kludu
Ja sa priznam,ze taketo vystrelky moc neuznavam,som konzervativna,preto sa hodim do Connecticatu
@borovy ja na také výstrelky tiež nie som, ale henten je jediný chlap, ktorého z Montréalu vlastne poznám ja sa podľa mňa hodím do Nashville. a do Montréalu.
"..a vo Washingtone."
takže brazília.
proste len preto, že v usa som už bola a nie som voľáko nadšená istými vecami, kanada ma nikdy nejak nelákala, ale brazília môže byť zaujímavá. a hlavne niečo nové.
Zato mam pocit,ze niektore filmy sa priblizuju skor k videoartu,napr. Tejut od madarskeho rezisera Benedeka Flieghaufa a to! je ina podivana na velkom platne v kine.
» www.englishsteps.co.uk
Poskytujú tiež možnosť získania 30 EURovej zľavy na pobyt. Stačí len pri registrácii použiť promo kód "SVOD"
Kto má záujem o zdokonalenie angličtiny, určite neváhajte, Leeds je krásne mesto a úroveň jazykového pobytu je na najvyššej úrovni.
Informácie sú aj na stránke www.facebook.com/englishstepsleeds