Ahoj
Poradite mi kde na strednú školu . Chcem ísť Dizajner
Architekt a školy čo som pozerala na nete (ktoré sa mi páčili )
Boli v skutočnosti vysoké školy . Potrebujem stredne Slovensko
Tak okres Žilina alebo Bystrica ale radšej Žilina
To je jedno . Len
ak chceš byť architekt resp dizajnér tak určite gympel alebo stavebná (na stavebnej máš aj rysovanie, kreslenie a podobné veci čiže tam by sa ti možno aj viac oplatilo, hoci aj si chodila na umeleckú tak ti to možno ani netreba)
Chodím an gymnázium a neviem či sa z tadial dostanem na architektúru kedže kresba žiadna a UKL je na biednej urovni, cize jedine tak prirodne vedy su dobre
ak sa dá zo stavebnej v pohode dostať na architektúru, tak jednoznačne si vyber stavebnú...ak ťa náhodou po škole nezoberú na výšku, z gympla nebudeš mať absolútne nič, zatiaľ čo z tej stavebnej aspoň niečo
Iba ZUS ti na vysku asi nestaci. A preco nejdes rovno na umelecku strednu?tych mas niekolko..alebo potom ta stavebka.
Ono je to tak..ak pojdes na umelecku budes to mat fajn ale asi ti bude chybat matika. Na stavebke zas dejiny umenia a tie vytvarne veci ale ja myslim ze to je istejsie keby si casom zmenila nazor .
A ziadna skola ti nezaruci ze ta tam vezmu. Musis na sebe makat.
Gympel je podla mojho nazoru strata casu ked vies co chces...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ono je to tak..ak pojdes na umelecku budes to mat fajn ale asi ti bude chybat matika. Na stavebke zas dejiny umenia a tie vytvarne veci ale ja myslim ze to je istejsie keby si casom zmenila nazor .
A ziadna skola ti nezaruci ze ta tam vezmu. Musis na sebe makat.
Gympel je podla mojho nazoru strata casu ked vies co chces...
A kto vie či ma zoberú na stavebnú