máme skleník - na papriky paradajky, uhorky a máme aj zasadené nejaké zeleninky základné
a melón kupujem najradšej od pestovateľov (smerom na štúrovo je stále jeden stánok otvorený pri poli, tam majú fajn melóny)
najradsej by som nakupovala vylucne na trhoch, keby ti predavaci sa nespravali akoby sekunda nad tym tovarom bola pridlho a neoslovovali ma hned, ze co bude...ja proste netusim jake su tam ceny a nemozem prvykrat prist s 100eckami, ze pohoda, je mi jedno...a keby sme mali domacu zahradu my a nie len babky, tak to by bolo este topkovejsie. takto len tie sporste obchodaky, co v nich maju vsetko bez chuti
na trhu...a práve tam sa oplatí mať prehlad aký ovozel je v alberte, lidli, tescu v akcií... lebo práve to nekupovať strašne veľa je tam týchto stánkov... ale začínam pomaly do sklizena strašiť... a pojdem sa ešte do brontosaurusa (tajne zoskupenieeee) pozreť či už aj mavajú aj stabilne na "predajni" čosik alebo či len objednávať furt
ale najsamradšejšie u babky na zahradke ofc... ale to sa koná výnimočne
ale pojdem na kravu horu zasadiť šošovicu, lebo som si ju dala naklíčit a bola tri dni v robote a už mi vyrašili vyše cm dlhé výhonky aj tak som zvedava jak sa tam ujme
Na trhu alebo v stánkoch s ovocím a zeleninou. Nerada kupujem ovocie a zeleninu v obchodoch, neverím tomu a väčšinou to aj tak nemá žiadnu chuť. Pokiaľ sa dá, tak aj od niekoho zo záhrady, alebo sme boli na jahodových poliach, či v auguste chodíme na černice do lesa
Tak snažím sa na trhu kupovať najviac alebo v malých zelovococh..avšak je pravda, že nakupujem aj v supermarkete :/ .. najlepšie sú domáce, my žiaľ nič veľmi nepestujeme, nemáme na to čas, takže domáce len jablká, maliny, nejaký hrášok a tak.. ale dostávame od známych vždy, lebo toho majú veľa tak my to radi spapáme :3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a melón kupujem najradšej od pestovateľov (smerom na štúrovo je stále jeden stánok otvorený pri poli, tam majú fajn melóny)
ale najsamradšejšie u babky na zahradke ofc... ale to sa koná výnimočne
ale pojdem na kravu horu zasadiť šošovicu, lebo som si ju dala naklíčit a bola tri dni v robote a už mi vyrašili vyše cm dlhé výhonky aj tak som zvedava jak sa tam ujme