kam chodite na nakupy? nakupujete v znackovych obchodoch alebo v cinakoch?ak v znackovych tak v akych?a potrpite si vobec na znacky?alebo je to podla vas zbytocne minanie penazi?
ja si nikdy nikde neviem nic kupit...minule osm videla take super fialove nohavice v house, ale boli mi volne a ine cislo nemali, ach ...
vacsinu v optime...ale mam odtial malo veci, vzdy si nakupim v lete ked niekam idem a potom uz len cez net alebo v tej optime, ale tam vecne nic nemaju, uz ma to zacina srat
kupujem aj u cinancov..aj v normal obchodch...niekedy aj v znackovych ale tk na znacke si nepotrpiiim...hlavne nech je ta vec crazy...ostatne mam f pazi
ja skor normalne obchody. znackove si kupujem iba tenisky, alebo veci na sportovanie, lebo to dlhsie vydrzi....a co je znacka kenvelo? (to je podla mna shit). u nas v tt poriadne znackove obchody nie su. max. nike a pod.
davam si zalezat na kvalite takze rozhodne znackove oblecenie a casto v peek&cloppenburg tam su super znacky ako lacoste, madonna, only, D&G, Tommy Hilfiger...ale samozrejme sa mi pacia aj znacky ako puma, adidas a nike
tá terranova aj newyorker či jak sa to píše nie je naozaj značka, ale len nejaky divný mix medzi vietnamcom a značkou...všetky handry tuctové,na jedno kopyto...
podobne ako @9 najviac sa mi páči oblečenie z Peek & Cloppenburg a Mango,Peacocs,Replay,Baťa,Mixer
Peek & Cloppenburg, Attrativo, Pogo, Quicksilver, Esprit, S. Oliver..
ale skutocne nezalezi len na znacke ( aj ked ja osobne davam prednost niecomu trochu drahsiemu ale za to kvalitnejsiemu).. ked ma nieco zaujme, je mi jedno, aka znacka to je..
kvalita, nie kvantita
Ja preferujem znacky ako Atticus, Famous stars & straps a podobne, ale kedze tie sa tu nedaju zohnat vobec, alebo len velmi tazko, tak mi je to jedno. Z takych low endovejsich znaciek mam rad NF. Ale inak kupujem hlavne to co sa mi paci.
A urcite nemam rad znacky ako nike, puma, ci adidas, lebo uz dost dlho ich nosia kadejaki cigani.
No ja si potrpím na značky
Botasky jednoznačne nike a ešte aj dc
A oblečenie jednoznačne new yorker a aj zara a gate je fajn A mola by som tu dalej vymenuvavať ale nechce sa mi
V poslednom čase už nevkročím do tých čínanských obchodov neviem ako som tam doteraz mohla chodiť...už asi pol roka len zančkové a stojím si za tým Značkové veci sú super a pohodlné hlavne
nie som značkový typ, ak sa mi niečo páči (a mám na to peniaze, resp. mi na to dajú ) tak si to kúpim bez ohľadu na to, či to je normálny alebo značkový obchod
topanky najs converse & vans
gate bars jake co dobre vypadaju a niesu z papieru, mencestraky, rifle, alebo nejake vkusnejsie s pasikmi..
mikiny a tricka najlepsie s njakou vektorovou grafikou, alebo vtipnym nametom... /,,/
nezalezi na tom kde nakupujem, ale tak činy sa neoplatia v ziadnom pripade... to zistite po mesiaci intenzivneho nosenia mal som činany od činanov a vydrzali dva tyzdne, doslova a dopismena sa rozpadli... s conversami sa nedaju porovnat...
@13 suhlasim a ja este celkom Bershka a Pull and Bear a jeany maju dobre v Pepe Jeans ale inak v Bratislave si zriedka viem nieco najst co by sa mi pacilo aj by mi to bolo dobre
ako kedy znackove a ako co
dziny zasadne znackove uz nekupujem (a ked tak v ziadnom pripade nie kenvelo:p)
ked uz idem nakupovat do nakupnych centier neobidem - orsay, c@a , h@m , kenvelo, terranovu, s.oliver
ked chcem nieco spolocenske, idem do Karin
v znackovych predajniach zaplatite raz tolko penazi za veci ktore su rovnako kvalitne ako v lacnejsich obchodoch..lebo platite len za to meno..viem to podla seba..Nohavice od cinana aj z Kenvela som roztrhal v priemerne v takom istom case, topanky od cinana mi vydrzali dokonca dlhsie ako zo znackoveho obchodu z polusu..takže podla mna je maximalne hlupe byt zatazený na znacky
to sem mam vypisovat vsetky?a ano potrpim si velmi na znacku,kupujem aj na nete je to lacnejsie,ale tak: streetwearshop a znacky ako THOR STEINAR, LONSDALE, EVERLAST ,VANS, MASS DENIM, ROCAWEAR, FRED PERRY, ECKO, a vela ineehooo.
nemam rad znacky ako adidas nike puma a pod.
a u cinaka sa mi nemoze zapacit kedze tam vobec nechodiim
@linda89 Náhodou, ja mám rifle z kenvela už 5 rokov, nosím ich dosť často a vyzerajú ako nové...
Ale možno je to tým, že kedysi bol podľa mňa v kenvele celkom kvalitný tovar, teraz ked tam náhodou idem, tak mi to oblečenie príde naozaj nekvalitné...
A z oblečenia sa mi páčia veci z nike, lifeline, mango, orsay. Viac ma teraz nenapadlo
väčšinou nenakupujem čínske padelky stoja za nič a este k tomu to poriadne smrdi fooj davam prednosť značkám ale zase nepotrpím si na tie najdrahšie .....hlavne sa mi to musí páčiť
ja nakupujem v outletoch, v ba je jednoznacne najlepsi v ruzinove, je to v bytovke na terase, za tou barabiznou, co bola kedysi od ruzinov. na prvy pohlad sa to zda, ze veci nic moc, ale staci sa pohrabat a vzdy nieco najdem. a mavaju aj super akcie. minule som nakupila 3 veci a jednu som dostala zadara. maju najme next a stradivarius. skode, ze maju aj detske haby, radsej by som bola, keby mali viac zenskeho. je to maly obchod, ale fakt odporucam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
vacsinu v optime...ale mam odtial malo veci, vzdy si nakupim v lete ked niekam idem a potom uz len cez net alebo v tej optime, ale tam vecne nic nemaju, uz ma to zacina srat
podobne ako @9 najviac sa mi páči oblečenie z Peek & Cloppenburg a Mango,Peacocs,Replay,Baťa,Mixer
ale skutocne nezalezi len na znacke ( aj ked ja osobne davam prednost niecomu trochu drahsiemu ale za to kvalitnejsiemu).. ked ma nieco zaujme, je mi jedno, aka znacka to je..
kvalita, nie kvantita
A urcite nemam rad znacky ako nike, puma, ci adidas, lebo uz dost dlho ich nosia kadejaki cigani.
Botasky jednoznačne nike a ešte aj dc
A oblečenie jednoznačne new yorker a aj zara a gate je fajn A mola by som tu dalej vymenuvavať ale nechce sa mi
V poslednom čase už nevkročím do tých čínanských obchodov neviem ako som tam doteraz mohla chodiť...už asi pol roka len zančkové a stojím si za tým Značkové veci sú super a pohodlné hlavne
gate bars jake co dobre vypadaju a niesu z papieru, mencestraky, rifle, alebo nejake vkusnejsie s pasikmi..
mikiny a tricka najlepsie s njakou vektorovou grafikou, alebo vtipnym nametom... /,,/
nezalezi na tom kde nakupujem, ale tak činy sa neoplatia v ziadnom pripade... to zistite po mesiaci intenzivneho nosenia mal som činany od činanov a vydrzali dva tyzdne, doslova a dopismena sa rozpadli... s conversami sa nedaju porovnat...
dziny zasadne znackove uz nekupujem (a ked tak v ziadnom pripade nie kenvelo:p)
ked uz idem nakupovat do nakupnych centier neobidem - orsay, c@a , h@m , kenvelo, terranovu, s.oliver
ked chcem nieco spolocenske, idem do Karin
nemam rad znacky ako adidas nike puma a pod.
a u cinaka sa mi nemoze zapacit kedze tam vobec nechodiim
Ale možno je to tým, že kedysi bol podľa mňa v kenvele celkom kvalitný tovar, teraz ked tam náhodou idem, tak mi to oblečenie príde naozaj nekvalitné...
A z oblečenia sa mi páčia veci z nike, lifeline, mango, orsay. Viac ma teraz nenapadlo