Rapidshare a DSLko Nepotrebujes ani premium UCet. Mas dynamicku adresu, tj stiahnis si taky tepli program, su ich na DSL stovky, nahadzes tam vsetky linky a das stahovat. Stiahne jeden, zmeni ti IPcku, stiahne druhy, zmeni ty IPcku a tak dalej
Ale torenty su troska lepsie, hlavne ked ich mate s torenlichu, respektive s tych platenych privatnych miestnosti. Kamarat ma 30 Mbit od orange, a taha mu to odtial 7,5 MB/s , to by s te s rapidsharom asi len tazko dosiahli.
A nemusite nic rozdelovat na pojebane 100mb subory...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
stamde sa mi podarilo
(aj ked neviem či si to musíš inštalovať alebo nie - ten program myslím)
ak budeš mať ešte nejake dotazy možeš napísať tsku ked pojdu
btw, som baba
ak neviete čo to je tak šup šup wikipedia.
ak neviete ako na to tak šup šup utorrent.cz
ak neviete odkial tak šup šup torrentz.com.
www.piratebay.org
www.torrentreactor.net
skus to
Rapidshare a DSLko Nepotrebujes ani premium UCet. Mas dynamicku adresu, tj stiahnis si taky tepli program, su ich na DSL stovky, nahadzes tam vsetky linky a das stahovat. Stiahne jeden, zmeni ti IPcku, stiahne druhy, zmeni ty IPcku a tak dalej
Ale torenty su troska lepsie, hlavne ked ich mate s torenlichu, respektive s tych platenych privatnych miestnosti. Kamarat ma 30 Mbit od orange, a taha mu to odtial 7,5 MB/s , to by s te s rapidsharom asi len tazko dosiahli.
A nemusite nic rozdelovat na pojebane 100mb subory...