@krampus ospravedlňujem sa, ale miesta je tu aj tak dosť. a ako hovorí anzu, mikrobiológia je v magisterskom programe. ale inak už môžem poradiť jedine tým, kde sú na prifuku záchody
Takže ak chceš ísť na mikrobiológiu na Prifuk, musíš sa najskôr prehrýzť biológiou, čo znamená že si užiješ anatómiu rastlín a živočíchov, fyziológiu r a ž, trochu chémie(organika , anorganika) a ak sa to presadí tak aj matiku a fyziku. Profesori sú ako ktorí, ale myslím že perspektívu to má
@cjubou Ak som si nepomýlila číslo, tak áno... V každom prípade, keď som tam išla prvýkrát, nebola som si veľmi istá že som tam správne, lebo to poschodie vyzeralo ako poschodie so skladmi na chemikálie a iné pomôcky... Čakala som kedy ma niekto zastaví a povie mi, že tam nemám čo hľadať
@cjubou Tá učebňa vyzerá že je najmä pre učiteľské odbory (súdiac podľa toho, že tam majú takú tú multimediálnu tabuľu alebo ako sa tá vec volá) - treba prejsť na úplne opačný koniec pavilónu a dve poschodia dole, je to rovno pri schodisku... A sú tam ešte aj nejaké kancelárie ak som si dobre všimla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
» www.fns.uniba.sk/index.php?id=st...
stiahni si v magisterských biológiu
@krampus absolútne netuším. mala som na tej fakulte jediný predmet, aj ten bol geografický.
Takže ak chceš ísť na mikrobiológiu na Prifuk, musíš sa najskôr prehrýzť biológiou, čo znamená že si užiješ anatómiu rastlín a živočíchov, fyziológiu r a ž, trochu chémie(organika , anorganika) a ak sa to presadí tak aj matiku a fyziku. Profesori sú ako ktorí, ale myslím že perspektívu to má
biotechnológiu myslíš na STU?
@Anzu ďakujem aj tak
@Tikaok áno,miesta je tu dosť
prepáč, že vám leziem do súťaže, kto je lepší, ale CH2-108 je určite učebňa?
no biotechnológia bola moja poistka, ak by ma nevzali inde, na môj vkus je tam veľa matiky (tam kde som bola tiež, ale menej a podstatne ľahšia)
ak chceš info o prifuku, tak by sa názov mal písať takto - Prifu(c)k, lebo tam často čosi nefunguje a nikto o tom nič nevie
pýtal som sa preto, lebo to poschodie skutočne je na sklady pre chemikálie (a očividne aj pár zastrčených učební)
@cjubou sorry, ale v @21 si opísal akúkoľvek vysokú školu
@cjubou Tá učebňa vyzerá že je najmä pre učiteľské odbory (súdiac podľa toho, že tam majú takú tú multimediálnu tabuľu alebo ako sa tá vec volá) - treba prejsť na úplne opačný koniec pavilónu a dve poschodia dole, je to rovno pri schodisku... A sú tam ešte aj nejaké kancelárie ak som si dobre všimla
no dobre no... ale je to pekná slovná hračka