@montgomery Jejda filozof...pýtam sa na recenzie kníh dobré pre osobný rozvoj fyziky a matiky a budem sa tu škriepiť cez net s nejakým premúdrelým človekom......nerozumieš tomu, že potrebujem len recenzie na dobré knihy, alebo web stránky? Nebudem googliť v anglických stránkach, ked to niekto môže mať po ruke....
Na čo vôbec reaguješ na iných, keď len zbytočne trolíš? Nemá to osoh ani pre teba ani pre mňa....
@normane vravim ti, ze keby si navstivil odbornu kniznicu alebo knihkupectvo, vedel by si, ze je to tam rozdelene podla roznych vied na ktore sa clovek chce orientovat a najdes tam mnozstva knih, ktore vychadzaju od zakladov toho co potrebujes, a sam si najdes co hladas a potrebujes; tak preboha skus Zmaturuj z chemie, fyziky a matematiky napriklad, alebo chces dopodrobna nieco? tak si postahuj z netu Organicku a anorganicku chemiu alebo inu vseubecnu rit
@normane tiež riešim túto otázku rozhodne začnem po mature knižkami zo strednej, z ktorých prejdem teóriu a potom niečo pohľadám v knižnici s príkladmi
@soreljulien Blah blah blah...nie som na vysokej, aby som si zháňal materiály na vysokej v knižnici, tak neviem, čo tu prudíš do mňa...takých ako ty už tu bolo....By ma zaujímalo, kde si študoval na strednej a kde teraz na vysokej, že podceňuješ iných?
@normane na strednej škole súkromné bilingválne gymnázium a teraz som vo švajčiarsku nepokladal som vš za dôležitú, pracujem, ja nepodceňujem nikoho, len sa z teba snažím odstrániť darebnosť, ak ti je tak zaťažko ísť do knižnice obyčajnej kde si skoro ani nikto nepožičiava dané tituly lebo to má každý v e podobe, nájdeš tam všetko čo potrebuješ, ja som ti chcel len dobre, čakal som že ťa to naštartuje v pozitívnom slovazmysle, ale ako vidím .... prepáč, že sa nedokážem dopraviť na slovensko a urobiť to pre pána Urodzeného osobne a len tak mimochodom presne to čo vydáva STU skriptá sú určite na internete do bodky presne ako budeš potrebovať + v knižniciach verím že by sa tiež našli
@soreljulien Oh oh....už vidím, že nevieš čo máš vymyslieť tak začneš s otrepanou frázou pre pána urodzeného.....nikdy som nejaké scriptá ani len nevidel, nie to ich ešte kupovať....proste stačí mi základ fyziky, ktorý som už našiel...a ako pozerám všetko sme už preberali, ale nie tak dopodrobna...
@normane ja nie som v situácii, kedy si neviem počať, v tej si ty... všetko je raz po prvý raz a nie je to tresné pozrieť sa na ne a kúpiť si ich tam je z fyziky čokoľvek ... "stačí základ" "nie tak do podrobna" tieto veci si odporujú viac ako severný a južný pól magnetu :o
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@montgomery...ur čite viac krát ako ty...stačí mi názov knihy a ja si ju už zaobstarám...
Na čo vôbec reaguješ na iných, keď len zbytočne trolíš? Nemá to osoh ani pre teba ani pre mňa....
napriklad tu si hladaj » eso.vscht.cz/materialy/?lett... alebo ja neviem
Matematika I. -Riešené príklady(Viera Záhonová)
» www.kf.sjf.stuba.sk/data/stu_online...
» mi.mtf.stuba.sk/fyzika/MMU_F1.s...