Ahojte, co si myslite, kde sa dnes moze mlady clovek zoznamit? Aby to nebolo take jednoduche, kde sa moze zoznamit clovek, ktory uz z diskotek vyrastol, pracuje a teda sa nepohybuje medzi studentkami a bonus na zaver, je skor introvert a zo starej skoly.
tam sa nic nezmenilo pamatam si pokec z cias, kedy zacinal, niekedy okolo roku 2001, to bolo fajn, ale od isteho casu sa to zacalo extremne zvrhavat a po 6-7 rokoch som si povedal, ze mrknem ako to tam vyzera, ale ziadna zmena
no okrem internetu maximalne niekde vonku na pive ale ked si introvert zo starej skoly neviem si to predstavit
niekde som citala ze pokial si nenajdes partnerku pocas vysky tak tvoje sance rapidne klesaju prave kvoli tomuto
nahodou, na ulici. ja som tiez skor introvert, dostudovana pracujuca osoba, ale zas nie asocial prilezitosti je dost, staci sa okolo seba rozhliadnut kto potrebuje pomoc alebo sa nebat o pomoc poziadat. a aj pracujuci clovek sa moze lahko primiesat do partie studakov, staci vediet, kam chodia. fakt to neboli
Asi jedine žeby si šiel niekde do baru a prisadol si k nejakej opýtal sa či ju môžeš pozvať na drink.. pokecal.
Alebo ak si mal pekné spolužiačky môžeš nejakej z nich napísať na FB že "wáu dlho sme sa nevideli nešla by si von?"... fakt ja tiež sedím non stop doma prakticky.. na vysokú sa nechystám. Že už fakt aj sám začínam mať pocit že dopadnem tak že v 30tke budem ešte furt panic a forever alone
@kosmiklove no podla toho clanku co som citala ano ale tak stale mas sancu no
ja som vyliezla v sobotu vonku (prvykrat od rozchodu) a uz si tuto whatsappujem s nejakym panom len treba ist von a spoznavat ludi
@22 Jj, prva vec co si vzdy pomyslim, ked idem na akusticky koncert Jaromira Nohavicu je, "Och Boze, dufam ze dnes ma znova nebude nutit tahat ciaru tak ako na minulom koncerte "
Skus na zastavke. Ja som minule isiel rano opity z diskoteky domov, bolo rano taxik sa mi necelo cakat ze pockam na bus, zakecal som sa s babenkou na zastavke MHD bolo vidno ze.som jej sympaticky a nemusim ju lamat aby isla ku mne. Ked sme uz boli v posteli chcel som ju dobre pretiahnut do anala - nic z toho nebolo, nalial som jej vino aby sa uvolnila nechcela vypit nakoniec skoncilo iba pri fajke a dorobila ma rukou chcel som sa jej vystriekat do ust ani to mi nedovolila nukal som jej aj peniaze, nechcela. Tak som jej povedal ze stacilo, idem do prace odprevadim ju mezditym mi povedala ze ma len 17 tak som pochopil preco bola taka nervozna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale je mi ta luto
niekde som citala ze pokial si nenajdes partnerku pocas vysky tak tvoje sance rapidne klesaju prave kvoli tomuto
Alebo ak si mal pekné spolužiačky môžeš nejakej z nich napísať na FB že "wáu dlho sme sa nevideli nešla by si von?"... fakt ja tiež sedím non stop doma prakticky.. na vysokú sa nechystám. Že už fakt aj sám začínam mať pocit že dopadnem tak že v 30tke budem ešte furt panic a forever alone
počkaj,niečo ti nájdem o výnimočnosti introvertov.....
a mimochodom,čo si nápisal o sebe,sa aj namňa teší v kúte
ja som vyliezla v sobotu vonku (prvykrat od rozchodu) a uz si tuto whatsappujem s nejakym panom len treba ist von a spoznavat ludi
a internet? kde tam? birdz? pokec? srandujes?
@kosmiklove jasne hlavne na altern., komornych a klubovych koncertoch jedna radost tebe sisi!