@kakofonicka do jisku idem kuk zachvilu vankus a plachtu. a sconto to je hento kusok za soraviou? tam som uz minule bol joj tam asi pojdem tiez kuk neskaj.
@xxar3s ja neviem ja som z maleho mesta a do sconta ked tak vybehneme obcas do NR, ono je sice drahsie, ale podla mna maju kvalitnejsie veci ako tieto polske a vsakovake obchody, ja som tam hlavne nabytok kupovala, drobnosti sa asi az tak neoplatia.
@kakofonicka no praveze mobelix mas rakusky, kiku mas nemecku, ikeu svedsku a asko finske, jisk je jediny z polska... skor ide o to ci kupujes nabytok z drevotriesky (to su vpodstate pozliepane piliny) alebo z dreva. celodreveny nabytok vydrzi 10ky rokov ale je drahsi zatial co o drevotriesku sa len silnejsie opries a uz sa to moze rozpadnut. hlavne na postel si treba dat pozor lebo drevotrieskova toho vela nevydrzi
@xxar3s no tak ikea tiez nie je podla mna bohvieaka kvalita sconto je nemecke pokial viem a mame odtial aj sedacku, aj nabytok do spalne a zatial super, vsetci nam aj chvalia a proste vidiet, ze to je kvalita, aj zakaznicky servis na urovni. no ja v tych ostatnych okrem jysku nenakupujem, lebo tu nie su ale vravim, ze sconto skor na nabytok, kde fakt radsej dam viac a mam pokoj, ale drobnosti do bytu su tam podla mna zbytocne drahe, to ozaj mozes nakupit hocikde za lacny peniaz
@kakofonicka tak dneska som to nestihol ale urcite tam pojdem pozriet ked si to tak vychvalila. ja som tam tusim bol pred vianocami ale vtedy som sa ponahlal a uz si to nepoamatam. a maju tam aj taky styl vintage?
teraz som googlil sconto a uz len koli tejto lavici tam pojdem: » goo.gl/YJGqmn... potrebujem si daco dat na dvor pred vchod a aspon budem mat kam odpratat topanky
@xxar3s tak neviem, co presne si ty pod tym vintage stylom predstavujes, ale nie je tam vsetko hypermoderne ladene, ak na to narazas ja uz som tam dlhsiu dobu nebola, kedze som kvoli zdravotnemu stavu “imobilna”, ale urcite sa oplati aspon popozerat hadam najdes, co potrebujes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov