keď sme sa museli z jedej akcie šiesti poskladať na taxik a od vtedy chodime stale spolu na všetky akcie, už to trva pol roka a sme nerozlučitelna partia .D
jednu kamosku poznam uz od skolky, dalsiu zo ZS, ale zacali sme sa kamosit az na gymnaziu a s @vladqog sme sa spoznali na gympli a stali sa z nas dobri kamosi, lebo bol jeden z mala fajn ludi v nasej kktnej triede a kamaratime sa doteraz
nemam najlepsich..ale mam znamych,kt. poznam dlho..tych co poznam dlho dlho tak z ulice...dalsia partia su ludia zo sportoviska..a tam mam v podstate vsetkych kamosov
Tak najskor moja partia v Anglicku, to som sa spoznala s jednou babou v nasej snobskej skole. Obe sme to tam nenavideli a nejako sme sa dali do reci. Zistili sme, ze jedna druhej sedime. Potom ma zoznamila s jej velmi dobrym kamaratom a jeho kamaratom. Nakoniec do nasej skoly dosla este jedna baba z Ameriky a my sme utvorili taku partiu, nerozlucitelnu partiu.
A tu som sa proste s nejakou babou v triede zacala rozpravat a nejako sme sa lepsie spoznali, ona ma zacala volavat von a bolo.
ani neviem, ako som sa dopracovala k súčasnej parte, ale tak stále som sa pohybovala niekde okolo - škola, bary - až sa vytvorilo to čo je teraz - a samozrejme stále sa ďalej formuje.
S najlepsou kamoskou som sa zoznamila ked som dosla na gympel, je to spoluziacka mojho brata, o dva rocniky vyssie.
A neviem preco, proste najprv som ju nemala rada a potom nejako postupne sme sa zacali bavit a obcas stretavat a doverovat si... A teraz si neviem predstavit, ze buduci rok ide na vysku a ja ju nebudem moct mat pri sebe kazdy den
Ale lepsieho cloveka som este pod tymto slnkom nestretla
v škole. lebo som zistil že je zaujímavý človek, lebo vedel pôsobiť a byť spoločensky úspešný ako sa to v tej dobe darí hlavne namysleným blbcom, ale pritom nebol namyslený blbec ale vcelku inteligentný pohodový človek
Na ulici. Bývame od seba o tri domy ďaľej. Keď som sa učila bicyklovať a spadla som prišla ma zbierať Keď ma toto leto učila korčuľovať, zbierala ma každé dve minúty
moja naj kamoška chodila na tú istú školu apredtým sme sa aj kamošili ale nejak to upadlo no a potom si ma pridala na fb začali sme si písať a aj chodiť von a sú z nas BFF
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A tu som sa proste s nejakou babou v triede zacala rozpravat a nejako sme sa lepsie spoznali, ona ma zacala volavat von a bolo.
No a tento vikend som v tatrach poznal super typka z anglie (zase poker)...
A neviem preco, proste najprv som ju nemala rada a potom nejako postupne sme sa zacali bavit a obcas stretavat a doverovat si... A teraz si neviem predstavit, ze buduci rok ide na vysku a ja ju nebudem moct mat pri sebe kazdy den
Ale lepsieho cloveka som este pod tymto slnkom nestretla
s vacsinou na strednej, jedna (dve) na vyske.
cize vsetko skola.
-v skole
-u kamarata an byte
-na festivale cez kamaratku
-na icq
-na birdzi
Ešte dáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááávno pred škôlkou sa to stalo.
Prečo? Proste TAK!
Lebo sa super dopĺňame, nevieme sa bez seba smiať...
Hm, keby som bola lesba, chcela by som ju!
bili sme sa denno denne