neviem, ci sa to da nazvat uplne stokovanie vonku, ale spoznali sme sa v skusobni a rozpravat sme sa zacali u mna na party a potom sme raz isli na chatu a som mu povedala “pato, ty budes dnes moj partak” a odvtedy sme partaci aj ked teraz uz trochu v inom slova zmysle
Ja som byvaleho stretla ked som bola mala ..vraj ze vtedy ma tahal za vlasy ...
A potom ked som mala 16r. Sme sa zoznamili a boli sme najprv kamosi a o dost neskor sme aj zacali spolu chodit
@obsession veď ale pýtam sa, že kde sa tak stalo, keď proste preskočila iskra... nie že mám 20 rokov susedu a potom sa nahodou stretneme v meste a budeme spolu chodiť... tak som ju nespoznal v 4 rokoch ked sme hrali náhaňačku... ale v meste povedzme v buse, kedy sme spolu začali niečo riešiť.
@wistingher ved som ti napisala ze ked som mala 16 r
Ale kedze som nebola typ dievcata co hned v prvy den prijme niekoho ruzu ..tak nam to este trvalo a boli sme kamosmi .. i ked sme vedeli ze k sebe citime nieco viac tak asi
Na strednej škole , jej spadla zo strechy šteklivá fotka ktorù som sám odfotil a padala rovno k jej senpaiom ... Tak som skočil zo 4 poschodia na strom a dopadol do bazéna , fotku som zachranil samozrejme (hero) ale nechal som si ju aby som ju mohol provokovať . Mentálne je moja osobná Maidka .... Jeez
Bitch Please , I'm Otaku. We Don't have time for B*tches
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
On pracoval ako chovateľ a ja som dobrovolničila a dali ma k nemu nech mu pomôžem upratovať opičie hovná
(Nebolo to žiadne rande naslepo, oni dvaja sa už poznali)
a podľa toho to aj dopadlo =D
(ale ešte nie sme úplne spolu, lebo riešime čo a ako, pre výšku :/ )
Sme boli pit a tam sme sa stretli
A potom ked som mala 16r. Sme sa zoznamili a boli sme najprv kamosi a o dost neskor sme aj zacali spolu chodit
Ale kedze som nebola typ dievcata co hned v prvy den prijme niekoho ruzu ..tak nam to este trvalo a boli sme kamosmi .. i ked sme vedeli ze k sebe citime nieco viac tak asi
Bitch Please , I'm Otaku. We Don't have time for B*tches