Ahojte... Ešte niesom presne rozhodnutá,na akú strednú školu pojdem (bohužial),ale chcela by som vediet, aký odbor študujete vy, kde ,aká je to škola a kde sa v budúcnosti uplatníte... Chcem sa inšpirovat
OA TO spokojná som, uplatnenie isto máš ale po ukončení školy kľudne nemusíš isť nikam do administratívy ale aj zamerať sa na niečo iné keby chceš a neodporúčam ti vyberať podľa toho kde kto chodí a či sú spokojný. Dôležité je čo TEBA baví, v čom sa TY vidíš. Pretože niekto z gymplu povie na obchodku že je to blbosť posraný úradnici naopak z obchodky povie dakto na gymplaka že on nemá uplatnenie a pritom sú to dvaja rozdielny ludia. Ten gymlak môže chcieť byť doktor tak išiel na gympel preto a nie preto že nevie čo chce.. ... To bol iba príklad a chcela som tým povedať že by si si ty mala povedať čo ťa baví a pohladať skoly s podobným zameranim ktoré ťa bavi
SOŠ masmediálnych a informačných štúdií v Bratislave. Študujem odbor informačné systémy a služby.
Je to fajn škola, baví ma to celkom a mám veľa možností kam po skončení.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Dakujem
odporúčam len ak máš k tomu vzťah, ináč to bude len 4- ročné trápenie
Ináč prajem veľa šťastia pri výbere školy plus pri monitore
Je to fajn škola, baví ma to celkom a mám veľa možností kam po skončení.