Piste svoje skusenosti so studiom, pripadne plany, kam chcete. Vyjadrujte sa prosim len ked sa vas to tyka (studenti, uchadzaci, alebo ked k tomu mate co povedat) a k teme ! Vopred dik !
no ja studujem na ZSS rouzomberok odbor komercny pracovnik v doprave - cestna a mstska doprava a kde sa chystam? do Tesca teraz. ale preco ta to azaujima tak to fakt neviem
Dik za rychle odpovede. Mozno som sa zle opytal, otazka "Kde studujete?" bola smerovana na studentov vysokych skol, "kam sa chystate ?" pre uchadzacov
2 Kasko - Zaujima ma to pre to, lebo jeden z uchadzacov o vysokoskolske studium som aj ja. Rad by som vedel nejake informacie, ktore sa clovek z webovych prezentacii skol nedozvie Ked sa momentalne na ziadnu vysku nechystas, tak si kludne nemusel reagovat.
Som v prvom ročníku Obchodnej fakulty na Ekonomickej univerzite... Nie je to zlá škola, ale keby som si mohla vybrať, šla by som študovať radšej do zahraničia...
CityUniversity alias Vysoka skola manazmentu, odbor znalostny manazment v anglickom jazyku (uuuf)
A spokojny Ucitelia su v pohode (netvaria sa ako majstri sveta a spravaju sa k nam ako k ludom), studijne funguje velmi dobre, necakas cely den a poradia ti, kniznica fajne vybavena + kolektiv je v pohode
no ja na masmedialnu komunikaciu alebo marketing, jedno z toho....jeden cas som chcela ist aj na grafiku, ale toho som sa vzdala, kedze by ma tam asi ani nevzali
no musim sa este po nejakych skolach popozerat, potrebujem aj poistku...
ja som na STU v BA stavebná fakulta...inžinierstvo životného prostredia...hlavný odbor stavitelstvo a vedlajší enviromentalistika.
chod na taku výšku aku chceš....si rozmysli čo chceš v živote robiť a podla toho sa rozhodni.je pravý čas zamyslieť sa viac do buducnosti. nechod na nejaku školu ktoru ked vyjdeš ti bude nanič...caw
no ja som na gympli teraz a chystam sa bud na manazment na UK alebo EUBA alebo SPU....alebo nieco v smere ekonomia a sociologia...taka nejaka fakulta je aj na UK.....a velmi ma laka aj pravo takze z toho vyplyva,ze sa neviem rozhodnut...asi si jednotlive ponuky nalepim na stenu,hodim si sipku a co vyhra,tam pojdem ak teda spravim prijimacky...dobry napad,nee?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Po ukonceni studia by som sla asi na K.U na odbor ... jezis zabudla som ako sa vola hned zisitm.
2 Kasko - Zaujima ma to pre to, lebo jeden z uchadzacov o vysokoskolske studium som aj ja. Rad by som vedel nejake informacie, ktore sa clovek z webovych prezentacii skol nedozvie Ked sa momentalne na ziadnu vysku nechystas, tak si kludne nemusel reagovat.
A spokojny Ucitelia su v pohode (netvaria sa ako majstri sveta a spravaju sa k nam ako k ludom), studijne funguje velmi dobre, necakas cely den a poradia ti, kniznica fajne vybavena + kolektiv je v pohode
inak študuje to niekto?
nezalezi co studujes, ale kde studujes, a tu na slovensku bohuzial je este ako tak uznavana skola s podtitulom Bratislava
no musim sa este po nejakych skolach popozerat, potrebujem aj poistku...
chod na taku výšku aku chceš....si rozmysli čo chceš v živote robiť a podla toho sa rozhodni.je pravý čas zamyslieť sa viac do buducnosti. nechod na nejaku školu ktoru ked vyjdeš ti bude nanič...caw